Google ви предупреждава незабавно да актуализирате своя браузър Chrome

Google ви предупреждава незабавно да актуализирате своя браузър Google Chrome поради нова уязвимост. Ето подробностите за разкритието!

Google Chrome е атакуван поради уязвимост в Windows и Android. Последната уязвимост в WebRTC създава проблем за вашите данни, така че Google директно препоръчва да актуализирате незабавно своя браузър Google Chrome до най-новата версия.

Уязвимостта от нулевия ден включва изтичане на буфер в WebRTC, стандарт за комуникация в реално време, поддържан във всички основни браузъри. WebRTC се използва за създаване на приложения за аудио и видео комуникация на уебсайтове. Google не предостави подробности за грешката и повечето потребители на Google Chrome няма да го направят, докато не инсталират актуализацията на корекцията за защита.

Уязвимостта е класифицирана като „висока“ сериозност, така че е много възможно злонамерен уебсайт да поеме контрола над вашия компютър.

Прочети Още: Препоръки за графична карта с най-добра ценаchrome aktualizatia

Google бързо решава проблема

Добрата новина е, че Google бързо пусна новата актуализация. Това е Google Chrome версия 103.0.5060.114 за Windows и Google Chrome версия 103.0.5060.71 за Android. Google Chrome инсталира актуализации автоматично, но може да отнеме до 24 часа , докато браузърът получи достъп до актуализацията и Chrome няма да се рестартира автоматично след инсталиране на актуализация, което ви подканва да рестартирате браузъра си.

Ето защо, ако не искате да имате проблеми, препоръчително е да проверите актуализацията на Google Chrome и да го рестартирате, след като актуализацията приключи.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.