Google ви предупреждава незабавно да актуализирате своя браузър ChromeGoogle ви предупреждава незабавно да актуализирате своя браузър Google Chrome поради нова уязвимост. Ето подробностите за разкритието!

Google Chrome е атакуван поради уязвимост в Windows и Android. Последната уязвимост в WebRTC създава проблем за вашите данни, така че Google директно препоръчва да актуализирате незабавно своя браузър Google Chrome до най-новата версия.

Уязвимостта от нулевия ден включва изтичане на буфер в WebRTC, стандарт за комуникация в реално време, поддържан във всички основни браузъри. WebRTC се използва за създаване на приложения за аудио и видео комуникация на уебсайтове. Google не предостави подробности за грешката и повечето потребители на Google Chrome няма да го направят, докато не инсталират актуализацията на корекцията за защита.

Уязвимостта е класифицирана като „висока“ сериозност, така че е много възможно злонамерен уебсайт да поеме контрола над вашия компютър.

Прочети Още: Препоръки за графична карта с най-добра ценаchrome aktualizatia

Google бързо решава проблема

Добрата новина е, че Google бързо пусна новата актуализация. Това е Google Chrome версия 103.0.5060.114 за Windows и Google Chrome версия 103.0.5060.71 за Android. Google Chrome инсталира актуализации автоматично, но може да отнеме до 24 часа , докато браузърът получи достъп до актуализацията и Chrome няма да се рестартира автоматично след инсталиране на актуализация, което ви подканва да рестартирате браузъра си.

Ето защо, ако не искате да имате проблеми, препоръчително е да проверите актуализацията на Google Chrome и да го рестартирате, след като актуализацията приключи.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.