Microsoft Edge получава функция, която другите браузъри няматmicrosoft edge

Microsoft продължава да развива браузъра Edge и изглежда, че той ще се открои в сравнение с популярните браузъри с новата си функция.

Microsoft Edge продължава да се развива и търси начини да увеличи своята потребителска база с нови функции. В момента новата функция не е налична в други браузъри. Изглежда, че Microsoft Edge работи върху инструмент, който ще ви позволи да щракнете с десния бутон и да редактирате всяко изображение, което виждате, докато сърфирате в браузъра.

Прочети Още: Google ви предупреждава незабавно да актуализирате своя браузър Chrome

В момента функцията се тества като част от тестовете на Microsoft Edge Canary. Потребителят на Reddit Leopeva64-2 сподели своя опит с функцията на своя уебсайт, показвайки как отваря редактор на изображения, вграден в браузъра, разкривайки новия инструмент, който ви позволява да редактирате изображения, преди да ги запазите на вашия компютър.

Когато щракнете с десния бутон върху всяко изображение, за да го запазите, ще се появи опция, която ще ви позволи да редактирате изображението. Инструментът за редактиране на изображения е доста подобен на стандартното приложение за снимки в Windows 10 и Windows 11 . Посочено е, че функцията включва функции за изрязване, регулиране, филтриране и маркиране , както и инструмент за корекция на място и настройки за яркост и експозиция.

Microsoft Edge може да консумира допълнителна мощност в инструмента за редактиране на изображения

И накрая, акцентът на функцията е възможността да изпълнява функции като редактиране на изображения в браузъра Edge, което вероятно ще консумира повече енергия от стандартните раздели на браузъра .

Въпреки че е налична версия на Microsoft Edge Canary с тази функция, макар и като тест, не е ясно дали този инструмент ще пристигне в стабилна версия скоро поради разбирането на Microsoft за постепенен напредък. Ако се интересувате от тестване на вградената функция за визуален редактор на браузъра, можете да разгледате тестовите актуализации на Microsoft Edge Canary.

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.