Google дарява над 8 млрд. долара на Газа!google gazze 8 milyarda dolara

Google дарява над 8 млрд. долара на Газа!

Google обяви, че ще дари над 8 милиарда долара заради събитията в Газа. Ето и изявлението на компанията по темата! Google, подобно на другите си конкуренти, наскоро получи предупреждение от Европейския съюз за израелско-палестинската война. Нова новина по темата дойде от компанията, която регулира дезинформационното съдържание.

Google обяви, че ще дари над 8 милиарда долара за Газа. Главният изпълнителен директор на компанията Сундар Пича даде актуална информация за усилията за подпомагане. Ето и останалата част от нашите новини.

Психологическа и емоционална подкрепа за децата!

Google ще дари над 8 милиарда долара на засегнатите от войната цивилни в Газа. Освен това компанията обеща 3 милиарда долара за предоставяне на психологическа и емоционална подкрепа, особено на децата и техните семейства. Google има над 2000 служители в Израел. По-специално, два офиса в регионите на Хайфа и Тел Авив работят по дизайна на чипове. Главният изпълнителен директор на Google Сундар Пича направи следното изявление по темата от името на своите служители в тези региони:

„Нашите еврейски служители в Google по света са шокирани от тези атаки, които са болезнено напомняне за най-лошите моменти в историята, и се наблюдава увеличаване на антисемитските инциденти, призоваващи за повишена сигурност в синагогите и училищата.

Нашите палестински, арабски и мюсюлмански служители са дълбоко засегнати от тревожното нарастване на ислямофобията и гледат с ужас как палестинските цивилни в Газа понасят сериозни жертви и се страхуват за живота си поради ескалиращата война и хуманитарната криза. “ Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в полето по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.