Google дарява над 8 млрд. долара на Газа!google gazze 8 milyarda dolara

Google дарява над 8 млрд. долара на Газа!

Google обяви, че ще дари над 8 милиарда долара заради събитията в Газа. Ето и изявлението на компанията по темата! Google, подобно на другите си конкуренти, наскоро получи предупреждение от Европейския съюз за израелско-палестинската война. Нова новина по темата дойде от компанията, която регулира дезинформационното съдържание.

Google обяви, че ще дари над 8 милиарда долара за Газа. Главният изпълнителен директор на компанията Сундар Пича даде актуална информация за усилията за подпомагане. Ето и останалата част от нашите новини.

Психологическа и емоционална подкрепа за децата!

Google ще дари над 8 милиарда долара на засегнатите от войната цивилни в Газа. Освен това компанията обеща 3 милиарда долара за предоставяне на психологическа и емоционална подкрепа, особено на децата и техните семейства. Google има над 2000 служители в Израел. По-специално, два офиса в регионите на Хайфа и Тел Авив работят по дизайна на чипове. Главният изпълнителен директор на Google Сундар Пича направи следното изявление по темата от името на своите служители в тези региони:

„Нашите еврейски служители в Google по света са шокирани от тези атаки, които са болезнено напомняне за най-лошите моменти в историята, и се наблюдава увеличаване на антисемитските инциденти, призоваващи за повишена сигурност в синагогите и училищата.

Нашите палестински, арабски и мюсюлмански служители са дълбоко засегнати от тревожното нарастване на ислямофобията и гледат с ужас как палестинските цивилни в Газа понасят сериозни жертви и се страхуват за живота си поради ескалиращата война и хуманитарната криза. “ Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в полето по-долу.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.