Honda иска да пусне автономните си коли по летищатаhonda otonom

Honda иска да пусне автономните си коли по летищата

Honda се готви да трансформира летищата с технология за автономни превозни средства. За тази стъпка на Honda ще се говори много. Ето всички подробности! Honda, един от водещите производители на автомобили в света, привлича вниманието със своето превозно средство, наречено Autonomous Work Vehicle (AWV), което е на дневен ред от дълго време. Тази четириколка има изцяло електрическа основа и е проектирана специално за поемане на транспортни задачи в бизнес сферите.

AWV има капацитета да работи като автономно превозно средство и да поема повтарящи се транспортни задачи. Това може да спести време и пари на бизнеса.

Превозното средство, чиято първа версия има товароносимост от 399 кг, може да тегли до 750 кг при желание. Той също така предлага пробег от 45 км и може да бъде зареден за 6 часа.

Процесът на тестване започна

AWV на Honda използва обикновени и триизмерни камери и GPS хардуер за автономно управление. Това превозно средство, което може да бъде програмирано и управлявано дистанционно с версията от трето поколение, въведена по-късно, може да носи товар до 907 кг и автономно да достигне скорост от 16 км / ч. Освен това, благодарение на батерията си с капацитет 18,6 кВтч, той може да измине до 45 км.

Honda започва да тества своя AWV на летищата. Превозното средство, което започна изпитания на летище Торонто Пиърсън в САЩ с прототипната си версия, може да се движи спонтанно по програмирани маршрути.

Тези задачи включват откриване на нарушения на сигурността, правене на обиколки около огражденията на летището, транспортиране на малки товари около пистата, теглене на багажни колички и създаване на карти.

Това автономно превозно средство, което е електрическо и екологично, може лесно да преодолее всяка почва в областта и предлага практично решение на трудовите проблеми. Очаква се AWV на Honda да допринесе за по-ефективна и безпроблемна работа на бизнеса на летищата. Как оценявате стъпката на Honda? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.