Google Maps Актуализирано: Цветовете са променени!google maps tsvetove

Google Maps Актуализирано: Цветовете са променени!

Цветовете на интерфейса на Google Maps са променени. Как са цветовите тонове в новата актуализация? Ето подробностите! Google Maps предлага нова актуализация за потребителите с незначителни промени в цвета на интерфейса. Цветовете на пътищата, моретата и езерата, които се показват на картата в мобилното приложение, вече ще бъдат малко по-различни.

Пътищата вече не са жълти!

Най-голямата разлика, наблюдавана в новата актуализация на Google Maps, беше в цвета на пътищата. Пътищата, които преди бяха жълти, сега ще изглеждат тъмно сиви. По този начин се смяташе, че магистралите на картата ще бъдат по-изпъкнали. Друга промяна на картата е направена в цвета на моретата и езерата. Преди актуализацията моретата и езерата изглеждаха сини. С новата промяна той вече не е син, а тюркоазен.

Да поговорим за паркове и зелени площи. Зелените площи в горите и парковете вече ще имат по-светъл нюанс на зеленото. Въпреки че няма голяма разлика, новите цветови тонове са създадени, за да могат потребителите да се ориентират по-лесно.

Google maps следи всяко ваше движение!

Очаква се скоро промените в нюансите да бъдат въведени за всички потребители на Android и iOS и ще бъдат налични и в уеб версията. И така, как ви харесаха новите цветови тонове на Google Maps? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.