Нова функция в Google Meet вдигане на ръкаgoogle meet nova funktsia

Google Meet сега ви моли да вдигнете ръка, преди да говорите!

С нова актуализация на Google Meet, вдигането на ръка преди говорене вече информира другите потребители. Ето подробностите! Google Meet вече ще може да разпознава, когато вдигнете ръката си пред камерата. Вдигнете ръката си за няколко секунди и домакинът и присъстващите ще разберат, че се опитвате да говорите, елиминирайки необходимостта да щракнете върху опция на екрана.

Google обяви тази функция чрез публикация в блог днес и сега тя се разпространява за потребителите. За съжаление, не всеки може да се възползва от това ново движение. Функцията за откриване на жестове за вдигане на ръка ще бъде достъпна само за потребители на избрани бизнес и образователни планове на Google Workspace. В момента не е ясно дали тази функция ще бъде достъпна за повече потребители в бъдеще.

Откриването на движение вече е налично в Google Meet

Откриването на движение работи точно по същия начин като щракването върху бутона за вдигане на ръка в контролната лента на Google Meet. След като вдигнете ръката си, над емисията на вашата камера ще се появи нова икона, видима за другите в срещата. Иконата за бързо зареждане ще ви даде време да се откажете от движението, но това ще продължи само секунда или две.

Google автоматично ще изключи откриването на движение за активния високоговорител. Това означава, че хората, които използват много жестове с ръце, докато говорят, няма да имат проблем.

Откриването на движение ще бъде изключено по подразбиране и потребителите ще трябва да го активират ръчно в менюто за реакции на Google Meet. Google също така казва, че за да работи функцията, ръката трябва да е видима и далеч от лицето и тялото на потребителя. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.