Нов метод за влизане на Whatsappnov metod za vlizane v whatsapp

Идва нов метод, който ще ви позволи да влезете в WhatsApp при извънредни ситуации!

WhatsApp се готви да предложи на потребителите нов метод, който ще ви улесни при влизане в приложението при спешни ситуации. Ето подробностите! Като част от новата актуализация на iOS , WhatsApp въвежда алтернативен метод за влизане, който позволява на потребителите да влизат чрез въвеждане на своя имейл.

Meta не е направила официално съобщение за този проблем досега, но WABetaInfo, известен с това, че споделя функциите с нас предварително, пусна тази функция по-рано. Според WABetaInfo тази нова функция ще бъде полезна в ситуации, в които нямате клетъчна услуга и не можете да получите кода чрез текстово съобщение.

Възможност за влизане в WhatsApp с потвърждение на имейл

Намеци за тази предстояща функция бяха забелязани за първи път в бета версия в началото на ноември. Отсега нататък собствениците на iPhone ще могат да получават шестцифрен код за влизане, като въведат личния си имейл.

Както споменахме по-горе, тази функция е предназначена да се използва само в определени ситуации. Все пак ще трябва да въведете телефонен номер, за да създадете чисто нов акаунт в WhatsApp. Освен това се посочва, че имейлите ще се използват само „за достъп до акаунта и няма да бъдат виждани от други“.

За да изпробват функцията, потребителите на iPhone трябва да надстроят до версия 23.24.70 на WhatsApp за iOS, но се очаква функцията да бъде достъпна за всички потребители много скоро. И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.