Нова функция от Google за подобряване на производителността при търсенеgoogle rezume na statii

Нова функция от Google за подобряване на производителността при търсене: Резюме на статиите

С приноса на изкуствения интелект Google вече ще обобщава вместо вас дългите статии, които срещате при търсенията си. Ето подробностите! Google продължава да подобрява Search Productivity Experience (SGE) в Search Labs и пуска много важна функция за потребителите.

Google стартира нова функция за регистрирани участници в Labs днес, която обобщава дълги статии, които описват нещо, което сте търсили в Google.

Компанията заявява, че разбирането на дадена тема често изисква потребителите да четат „дълги или сложни уеб страници“ и тази нова функция ще направи съдържанието разбираемо, без да се налага да четат толкова дълги текстове.

Google ще обобщи статии за вас благодарение на изкуствения интелект

Въпреки че функцията е в процес на тестване, тя не изглежда да работи на всяка уеб страница, която потребителите могат да изследват, но както се вижда на уебсайтове, които в момента работят, на потребителя се предава обобщение, използвайки ключови фрази от съдържанието. Разбира се, потребителите няма да имат достъп до платено съдържание чрез тази функция.

Тази нова функция се нарича „SGE докато сърфирате“ глобално и е достъпна днес за потребителите на Search Labs в приложението Google на телефони с Android и устройства с iOS. Потребителите на Chrome за настолни компютри, от друга страна, могат да очакват тази функция да пристигне „през следващите дни“. Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.