Устройството, което превръща смартфоните в телескопи: Hestia



smartfona se prevrashta v teleskop

Устройството, което превръща смартфоните в телескопи: Hestia

Vaonis, която произвежда телескопи, успя да привлече вниманието с устройството, наречено Hestia. Ето го Hestia, устройството, което превръща смартфоните в телескопи! Устройството на име Hestia може да се използва за показване на Слънцето, звездата, Луната и т.н. чрез смартфони. Снима много небесни тела. Той има по-тънък и по-елегантен дизайн в сравнение с телескопите, разработени от Vaonis преди. В комбинация със смартфони това устройство се превръща в отличен телескоп. С устройството, което превръща смартфоните в телескопи, галактиката може да се наблюдава по-лесно.

Характеристики на Hestia

Поради размера на смартфоните, разработени днес, техните камери могат да виждат ограничени области. Поради тази причина, за съжаление, е трудно да изследваме небето и да заснемаме ясни изображения със смартфоните, които използваме в момента. Но смартфоните могат да се превърнат в професионален инструмент за изображения с различни инструменти. Hestia е сред тези превозни средства.

Той е проектиран да бъде съвместим със смартфоните, използвани в момента на пазара. По същия начин той ще може лесно да се адаптира към телефони, които ще бъдат пуснати в бъдеще.

В устройството е интегрирана магнитна стойка за съвместимост със смартфони. Устройството тежи 500 грама и е с компактен дизайн. Устройството, което превръща смартфоните в телескопи, е разработено в размери 17 x 24 x 5,5. Тъй като има компактен дизайн, може да се използва за къмпинг и др. Може да се използва много лесно на много места. Устройството се захранва от смартфони. Тъй като е проектиран със специална технология за обективи, той прави камерите на смартфоните по-функционални.

Устройството, което работи с енергията на смартфоните, има 6 оптични лещи с лещи. Призмите вътре в устройството позволяват изображението да бъде прехвърлено на смартфони.

Нова функция от Google за подобряване на производителността при търсене

Проектиран с помощта на авангардна технология, автомобилът центрира окуляра и камерата на телефона, като използва изключителната технология Gravity. Той се свързва със смарт телефони чрез мобилното приложение, наречено Gravity, принадлежащо на Vaonis. След свързване със смартфони, той заснема изображения и ги проектира директно върху екрана на устройството.

Умният телескоп е по-лесен за използване благодарение на интерактивната карта в приложението. Интерактивната карта показва точното местоположение на звездите и планетите. Най-впечатляващата характеристика на интелигентния телескоп е, че той предлага на своите потребители отлично 25x оптично увеличение. Той може да показва звездите, Слънцето, Луната и други небесни обекти много удобно, независимо от времето на деня или нощта.

Колко струва Hestia?

Приложението Gravity, използвано с Hestia, улеснява търсенето на фотографируеми астрономически обекти. Чрез приложението Gravity потребителят може да види по-ясно какво гледа с телескопа. По този начин тези, които не познават небето, могат да го снимат и да получат информация.

Телескопът има висока разделителна способност с размери, за да показва слънчеви петна и кратери на Луната. Устройството е достъпно за ранна поръчка на $189 до 17 август. Доставките на интелигентния телескоп ще се осъществят през април 2024 г.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.