Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!grok ai shte poluchi novini

Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

Беше обявено, че Grok изкуственият интелект, предлаган от X на неговите Premium абонати, ще извлича обобщенията на новините, които ще предоставя на потребителите, само от X. Ето подробностите! Функцията за новини в реално време на Grok AI ще извлича информация изцяло чрез „обобщаване на това, което хората казват за X“, каза Илон Мъск в имейл до бюлетина на Big Technology в петък.

Мъск отбеляза, че всяко обобщение на Grok има за цел да комбинира извънредни новини и социални коментари чрез анализиране на „десетки хиляди“ туитове и няма да разглежда нито една новинарска статия.

„Когато стане налична повече информация, дайджестът на новините ще бъде актуализиран, за да включи тази информация. Нашата цел е да предоставим максимално точна и навременна информация, като цитираме най-важните източници“, каза Мъск пред Big Technology.

Функцията за новини на Grok продължава да се развива

Бързите новини и коментарите за тези събития са това, което исторически отличава и подчертава X (известен преди като Twitter) от други сайтове за социални медии. Сега Илон Мъск има за цел да отведе тази ситуация още повече с този нов подход.

Grok обаче не работи перфектно в момента. Днес, както и преди, X е пълен с обиди и лоши хора, което затруднява робота на Илон Мъск да прави „журналистика с отворен код“. Досега обобщенията на новините, задвижвани от AI на Grok, се бореха да дешифрират какво е истинско и често споделяха шегови публикации като истински новини.

Докато Grok се развива, може би ще стане това, което Мъск иска, но засега изглежда, че се нуждае от време. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.