Информация за GTA 6: История, герои, карта, дата на пусканеgta 6 2022

Очаквате ли с нетърпение деня, в който Rockstar Games ще анонсират новата игра? С информация за GTA 6 можете да имате информация за това как ще бъде играта.

Въпреки че датата на пускане на Grand Theft Auto VI , историята, героите, картата и други подобни все още не са изяснени, има много твърдения за очакваната игра от серията GTA. С тези твърдения информацията за GTA 6 се увеличава от ден на ден. Ако търсите информация за GTA VI, тази статия, която е събрала цялата надеждна информация, която се появи до момента, може да ви помогне.

Информация за GTA 6, събрана от надеждни източници

Въпреки че Grand Theft Auto 5 беше пуснат за първи път през 2013 г., той продължава да се радва на милиони хора по целия свят. От друга страна, тъй като са минали около 7 години от излизането на играта, играчите насочиха погледите си към Rockstar Games , които ще дадат добри новини за Grand Theft Auto VI .

Както беше казано по-рано, досега не е дадена нито улика, нито обяснение за видеоиграта. Въпреки че Rockstar не са направили изявление за играта пред играчите, има много слухове онлайн. Един от тези слухове има стойността, която може да отговори на очакванията на играчите относно датата на излизане на GTA 6.

В допълнение към датата на пускане, можете да имате подробна информация за играта, която ще бъде пусната благодарение на много информация, която сме събрали. Можете да намерите цялата налична информация за най-новата игра от серията Grand Theft Auto точно по-долу.

 

Прочети Още:  Microsoft тества експериментални функции за Windows 11

Кога е датата на пускане на GTA 6? Ще излезе ли GTA 6 през 2022 г.?

Потребителят, който беше само един от малкото членове на програмата за ограничен достъп на Rockstar Games в миналото, спомена с любопитство един от въпросите, които играчите, които чакаха пускането на Grand Theft Auto 6, заедно с туит, който той сподели в последните години: Кога ще излезе GTA 6?

Туитът, споделен от потребител на Twitter на име Yan2295, включва следните изявления:

„Да, GTA 6 е в процес на разработка. Не, не идва скоро. Не, не знам кога ще бъде обявена или пусната.“

Като се имат предвид твърденията, направени с изключение на туита, споделен от Yan2295, и световния провал на Cyberpunk 2077, не изглеждаше възможно GTA 5 да бъде пусната преди 2022 г.

 С  туит, споделен в официалния Twitter акаунт на Rockstar Games на 4.02.22022 г., беше официално потвърдено , че GTA 6 е в процес на разработка . Следните изрази бяха използвани в туита:

„Много хора питат за следващата игра от поредицата Grand Theft Auto. Нашата цел с всеки нов проект е да надхвърлим това, което сме пускали преди. Щастливи сме да потвърдим, че развитието на следващата игра в сериал.“

В следващия туит на Rockstar Games той заяви, че повече разработки за проекта ще бъдат споделени с играчите чрез Rockstar Newswire.

Ако твърдението в туита, споделено преди години от Yan2295, което предполага, че е било включено в програмата за ограничен достъп на Rockstar Games в миналото, и други твърдения, направени с него, ако е вярно, Grand Theft Auto 6 (GTA VI) е бил в процес на разработка за дълго време.

Въпреки че компанията за разработчици все още не е направила изявление за това, повечето играчи вече смятат, че е възможно GTA 6 да излезе до края на 2022 г.

Кои ще бъдат героите от GTA 6?

Героите на GTA VI не са ясни в момента, но Том Хендерсън, който успя да се превърне в надежден източник с правилните твърдения за новите видеоигри от серията Call of Duty, наскоро каза, че ще има управляема жена герой във видеоиграта, която играчите очакват с нетърпение. За съжаление съветът, който Хендерсън включи в туита , не надхвърли това. Кой ще бъде този герой и подобни подробности засега остават въпросителна.

Според множество течове, трите различни функции за управление на герои, които имаме в GTA 5, може да са и в GTA 6. С други думи, вместо да бъдем ограничени само до един герой във видеоиграта, може да имаме възможност да управляваме повече от един герой.

Каква ще бъде картата на GTA 6?

Обвиненията, направени до момента, показват, че GTA 6 може да е в повече от един град. Видеоиграта, която ще бъде пусната подобно на GTA: San Andreas, може да има огромна карта и може да съдържа Лас Вегас и подобни места.

На кои платформи ще излезе GTA 6?

Според някои твърдения, GTA 6 вече е в процес на разработка преди PS5 и Xbox Series S/X. Ако тези твърдения са верни, няма да е погрешно да се каже, че GTA 6 ще бъде пусната и на конзолите PS4 и Xbox One.

Въпреки че се разбира, че ще бъде пуснат за следващото поколение игрови конзоли и PC платформата, е полезно да включим една малка подробност: GTA 5 беше представена на потребителите на компютър две години след като беше пусната за конзоли. Подобна ситуация може да възникне в GTA 6.

Нов NPC патент на Rockstar Games

Според заявка за патент, разкрита от потребител на Reddit наскоро , компанията е подала патентна заявка, показваща, че всеки от неиграещите герои (NPC) ще има различни характеристики един от друг.

Според този патент всеки от героите, които ще обикалят по улиците на GTA VI и ще карат в трафик, може да има различно поведение, което може да предложи на играчите много по-реалистично изживяване.

Подобни публикации

  1. Вече е възможно да играете Switch Games на Android!
  2. Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!
  3. 14-дневна безплатна кампания за Game Pass от Microsoft
  4. Кодове за джейлбрейк на Roblox – април 2023 г
  5. Как да коригираме грешката при срив на графичния драйвер на Valorant?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.