Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy Tab Active 5samsung galaxy tab active 5

Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy Tab Active 5

Обратното броене започна за Active 5, новият член на серията таблети Galaxy Tab Active на Samsung за открито. Ето какви са характеристиките на новия модел таблет! Новият член на серията таблети на Samsung, Galaxy Tab Active, който е разработен да отговаря на външни условия, се готви да бъде пуснат на пазара. Издръжливостта и високата производителност на таблета, чието име се появява в сертификата TDRA, се очакват с нетърпение.

В тази статия сме написали за вас характеристиките, цената и датата на пускане на пазара на Galaxy Tab Active 5, който можете да изберете за индустриална употреба. Ето забележителните подробности за Active 5, наследника на Tab Active 4 Pro!

Характеристики на Samsung Galaxy Tab Active 5

Една от най-важните характеристики на устройството е, че е устойчив на дейности на открито и промишлена употреба. В този контекст се очаква да има сертификат IP68. Освен това изглежда много устойчив на падания и удари.

Смята се, че ще има висока устойчивост на атмосферни условия като температура и влажност. Посочено е, че ще има 128 GB памет, придружена от 6 GB RAM.

Очаква се да се захранва от чипсета Exynos 1380 като процесор. S-Pen, който се предлага във всички продукти от серията Active, ще бъде с нас и в този модел.

Батерията от 4900 mAh ще има функция за смяна на батерията. Поддръжката на бързо зареждане е посочена като 15 W. Устройството, което се очаква да се предлага за продажба в два модела, ще поддържа само Wi-Fi в единия и 5G в другия.

Поддържаният от 5G модел има TDRA сертификат и ще работи с операционната система Android 14.

Samsung Galaxy Tab Active 5 Цена

Тъй като устройството все още не е официално представено, няма ясно споделена информация за цената. Като се има предвид продажната цена на предишния модел, 4 Pro, можем да кажем, че очакваме да има етикет от приблизително 800 евро в Европа. Ще го споделим с вас, когато се определи точната продажна цена на модела, който ще бъде пуснат и със S Pen.

Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество

Дата на издаване на Samsung Galaxy Tab Active 5

Все още няма съобщение относно датата на пускане на устройството, което се очаква да бъде официално представено на събитието Galaxy Unpacked, което ще се проведе в началото на януари 2024 г. Прогнозите са, че устройството ще бъде пуснато в началото на 2024 г.

Все още не е ясно кога базираният в Южна Корея технологичен гигант ще пусне устройството. Можем да кажем, че се очаква да се срещне с потребителя през първите 6 месеца на годината.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.