Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качествоprogrami za svalyane na video bez razvalyane na kachestvo

Най-добрите програми за изтегляне на видео, които не влошават качеството на изображението

Кои са най-добрите програми за изтегляне на видео? Ето списъка с приложения, които ви позволяват да изтегляте видеоклипове от платформи като YouTube, Instagram и Facebook! Кои са най-добрите програми за изтегляне на видео? Приложенията в списъка, който подготвихме, ви позволяват да запазвате любимите си видеоклипове на вашето устройство по практичен начин.

С разпространението на интернет днес има много видеоклипове на различни платформи. Има много програми за изтегляне на видеоклипове, които виждате в YouTube, Vimeo, DailyMotion, Instagram, Facebook или други платформи.

Списък с програми за изтегляне на видео

 • EaseUS Video Downloader
 • 4K видео изтегляне
 • ByClick Downloader
 • WinX Youtube Downloader
 • Безплатно изтегляне от YouTube
 • aTube Catcher
 • Видео изтегляне
 • ClipGrap
 • ISky Soft Video Downloader
 • Freemake Video Downloader

С програмата за изтегляне на видеоклипове от YouTube на тази страница можете да изтеглите всички видеоклипове в популярната услуга за видео споделяне лесно и без усилие. Можете да получите достъп до подробна информация за програмите в списъка по-долу.

1. EaseUS Video Downloader

EaseUS Video Downloader е пълноценен софтуер за изтегляне на видео с широк набор от функции. Той предлага множество функции, за да помогне на нетехническите потребители да изтеглят видео и аудио файлове без никакви затруднения. Потребителският интерфейс е напълно интуитивен. Това го прави лесен за използване софтуер .

Когато става въпрос за изтегляне на видеоклипове, скоростта се превръща в един от най-важните фактори. Естествено, вие търсите програма, която няма да ви отнеме твърде много време. EaseUS Video Downloader ни идва на помощ в този момент. Тъй като това е бързо работеща програма, не е необходимо да жертвате минути или дори часове като други алтернативи.

Ще видите, че програмата, която можете да използвате без никакви усилия, ще бъде от голяма полза, особено ако не искате да загубите видео и аудио файлове. Можете да изберете качество на видеото до 8K, преди да започнете изтеглянето. Можете също така свободно да изберете файловия формат (MP4, MP3 и WAV).

Къде да изтеглите видеоклиповете и дали ще има субтитри, зависи изцяло от вас, потребителя. Тази програма за изтегляне на видео, която се предлага с много важни опции, също има функция за търсене. Благодарение на тази функция можете да получите достъп до желаното от вас съдържание за секунди.

EaseUS Video Downloader; Тъй като ви позволява да изтегляте всички видеоклипове от широко използвани уебсайтове като YouTube, Twitter и Facebook, можете да изтегляте видеоклипове на вашия собствен канал или видеоклипове на друг канал за секунди с функцията за групово изтегляне.

Не е нужно да изтегляте видеоклиповете директно. Понякога може просто да имате нужда от звука от видеоклип . Например, може да искате да получите само аудиото на видеоклиповете, споделени в музикален канал, но не и клиповете. В този случай, вместо да мислите какво можете да направите, за да изтеглите аудиото на това видео, можете да се възползвате от функцията за запис на аудиото на видеото, която ви предлага тази програма.

Както можете да видите от всички тези функции, EaseUS Video Downloader, за разлика от много програми, като цяло се фокусира върху улесняването на процеса на изтегляне на видео и аудио от потребителя. Обикновено това са операции, които могат да ви костват много време, но програмата позволява да направите това само с няколко щраквания. Това гарантира, че няма да се откажете от времето си, всяка минута от което е ценна.

Ако не виждате причина да не използвате програмата, можете да изтеглите EaseUS Video Downloader от страницата за изтегляне и да започнете да я използвате. Програмата е достъпна както на Windows, така и на Mac.

2. Програма за изтегляне на 4K видео

С широката си поддръжка 4K Video Downloader предлага възможност за изтегляне на видеоклипове от Vimeo, TikTok, SoundCloud, Flickr, Facebook, Instagram, DailyMotion, Twitch или YouTube. Програмата, която също така предлага опции за изтегляне на 3D видео или 360 видео, е в горната част на нашия списък с бързо и гладко изживяване при изтегляне на видео.

За да изтеглите видеоклип или плейлист, ако не е по-дълъг от двадесет и четири часа, копирайте връзката и я поставете в приложението. След това изберете изходния формат, качеството и местоположението за запазване. Толкова много! Между другото, можете да се възползвате не само от опции за изтегляне на видео, но и от опции за изтегляне на аудио.

3. WinX YouTube Downloader

Точно като 4K Video Downloader, WinX YouTube Downloader е полезна програма за изтегляне на видео, която ви позволява да изтегляте видеоклипове от почти всеки сайт. В тази програма, която е много лесна за използване, всичко, което трябва да направите, е да копирате връзката на видеоклипа, който искате да изтеглите, и да я поставите в програмата.

WinX, една от най-добрите програми за изтегляне на видео, няма поддръжка за 360 ​​видео и 3D видео, но може да изтегля 4K видеоклипове. Ако това не е проблем за вас, силно препоръчваме тази програма.

4. ByClick Downloader

Благодарение на ByClick Downloader, един от най-функционалните инструменти за изтегляне на видео, които можете да намерите, можете да изтегляте видеоклипове във всеки формат, който искате от сайтове като Youtube, Vimeo, Facebook и Dailymotion. Освен това, това приложение осигурява 24/7 поддръжка, в случай че срещнете проблеми.

5. Any Video Converter

Any Video Converter се откроява като една от програмите, които заслужават да бъдат в този списък, благодарение на своя лесен за използване интерфейс, функция за бързо преобразуване и поддръжка за видео файлове с високо качество на изображението.

Програмата, която поддържа формати като AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, FLV, SWF, 3GP, DVD, WebM, MP3, ви позволява да изрязвате видео файлове, да променяте съотношението на екрана и да променяте качеството и формата на звука. След като направите необходимите промени, можете да конвертирате видео файловете във формати, които имат декодер във вашата система.

6. Безплатно изтегляне от YouTube

С безплатно изтегляне от YouTube имате възможност да изтегляте видеоклипове от YouTube на вашите Mac или Windows устройства бързо и безплатно.

Благодарение на функциите за списъци и плейлисти на програмата, можете да изтеглите групово видеоклиповете във вашите списъци, запазени в YouTube, и можете също да изтеглите цял канал директно на вашия компютър, тъй като видеоклиповете в потребителските канали се приемат като списъци.

Софтуерът, който се нарежда на четвърто място в списъка на най-добрите програми за изтегляне на видео, има много полезна функция, която позволява на компютъра да се изключи, когато изтеглянето приключи.

Между другото, нека не забравяме, че това приложение има малък, но важен недостатък. Видеоклипът, който искате да изтеглите, трябва да е дълъг поне три минути, което може да означава, че в някои случаи може да не успеете да изтеглите желаното от вас видео.

7. aTube Catcher

Поради името си може да си помислите, че тази програма е фокусирана само върху YouTube, но aTube Catcher може да изтегля от много популярни видео платформи. Първото предупреждение обаче е, че ще срещнете много реклами по време на изтеглянията. Ето защо, когато инсталирате приложението, не забравяйте да натиснете ‘cancel’ и след това ‘reject’ – в съответния раздел.

По този начин ще можете да имате безплатно изживяване, без реклами. Изтеглените видеоклипове могат автоматично да се конвертират в набор от популярни формати, което ви позволява да персонализирате вашите видеоклипове към устройството, на което искате да ги гледате.

Ако искате да изтеглите много видеоклипове, можете да ги изтеглите всички наведнъж и да увеличите честотната лента, докато го правите. Това е функция, която не се намира в софтуера, включен в списъка с най-добрите програми за изтегляне на видео.

8. Video Downloader

Video Downloader; Това е полезна и безплатна добавка, която ви позволява да изтегляте на вашия компютър видеоклиповете, които гледате в Google Chrome, Firefox и Internet Explorer. Програмата ще добави своето разширение към вашия браузър, така че когато започнете да гледате видеоклип, бутонът за изтегляне ще се появи на екрана.

След като натиснете бутона за изтегляне, към интерфейса на програмата се добавя връзка, така че можете да изтеглите видеоклиповете на вашия компютър, както желаете. Video Downloader ви позволява лесно да изтегляте елементите, които искате, в папките, които искате, с различни имена, докато гледате връзката към пълния източник.

9. All Video Downloader

All Video Downloader, една от най-добрите програми за изтегляне на видео, е разработена за устройства с Android. Благодарение на приложението можете да изтеглите видеоклиповете, които гледате и харесвате в платформи като YouTube, Instagram и TikTok, на вашия смартфон или таблет.

Програмата, която има наистина функционални функции за мобилно приложение, не само поддържа много файлови формати като MP3, MP4, M4A, MOV, AVI и FLV, но също така ви позволява да изтегляте видеоклипове в HD, 2K и 4K резолюция. Също така бихме искали да подчертаем, че е неограничен и безплатен.

10. ClipGrap

Приложението, което предлага лесна употреба с простия си интерфейс, включва и раздел за търсене на видео. Предлагайки функцията за изтегляне на видеоклипове в желаното качество и формат, ClipGrab предлага и възможност за изтегляне на видеото само като аудио файл.

Tesla вече поддръжа безжично зареждане

11. ISky Soft Video Downloader

Можете да се възползвате безплатно от приложението iSky Soft, като например изтегляне на видеоклипове от Youtube. Можете лесно да запазвате видеоклипове от YouTube и много подобни онлайн услуги за гледане на видео на вашия компютър.

12. Fastest Tube

Fastest Tube е инструмент, който ви позволява да изтегляте видеоклипове, без да се налага да изтегляте програмата на вашия компютър. Програмата, която предлага възможност за изтегляне на видеоклипове с качество 1080p, ви позволява лесно да изтегляте видеоклипове на вашия компютър, след като добавите плъгина, посочен на сайта, към вашия браузър.

13. Freemake Video Downloader​

Freemake Video Downloader програма; DailyMotion ви позволява да изтегляте видеоклипове от много сайтове, включително Youtube и Facebook. Можете да конвертирате изтегления видеоклип във всеки формат, който желаете. Освен това можете също да запазите видеоклипа само като аудио файл.

В днешно време сайтовете за изтегляне на видео са станали наистина полезни, но когато ги сравняваме със софтуера за изтегляне на видео, те имат различни недостатъци и затова нашата препоръка е да използвате програма, която можете да изтеглите на вашия компютър. На първо място, те обикновено са бавни поради ограниченията на отдалечения сървър и връзката за данни и не предлагат много персонализиране на опциите за изтегляне на файлове.

На всичкото отгоре те ви позволяват да изтегляте само едно видео наведнъж и ако искате да изтегляте плейлисти, това може да бъде малка болка. По същия начин 3D и 360 видеоклипове обикновено не се поддържат и само много малка част може да обработва 4K видеоклипове. Поради тази причина е полезно да изберете приложения за изтегляне на видео.

В този списък сме тук с най-добрите програми за изтегляне на видео. И така, кой от безплатния софтуер по-горе ви хареса? Не забравяйте да споделите вашите мнения по тази тема с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
 2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
 3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
 4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
 5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.