Характеристики на Apple Watch Series 5 (заслужава ли си цената?)

apple watch series 5, harakteristika

IPhone 11, заедно с iPhone 11, влезе в продажба на 18 октомври. Запазвайки дизайна на Серия 4, Apple Watch 5 предлага постоянно включен дисплей, нови сензори и няколко други полезни функции. В тази публикация в блога споделяме съвети, трикове и малко известни функции, които да ви помогнат да извлечете максимума от вашия часовник Apple Watch Series 5. Ако обмисляте да закупите Apple Watch Series 5, препоръчваме ви да го проверите.

Apple Watch Серия 5 , iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max и започна да се продава в същия ден. Apple Watch Серия 5 , България цената ще започне от £ 3099 и титан, керамика, модели от неръждаема стомана също са на разположение в опции алуминиеви цветни Въпреки че се ограничават само опции в колана. Както Турция Още няма налични ESI технологии също трябва да се отбележи, че не само са продажбите на GPS модели. Най-важната характеристика на Apple Watch Series 5 е нейният постоянно отворен дисплей. Нов винаги отворен дисплей на ретината.Благодарение на него винаги можете да видите часовника и циферблата, без да завъртите китката си. И така, какви функции винаги имат Apple Watch Series 5 на изключен екран? В тази публикация в блога споделяме най-добрите функции, съвети и трикове за тези, които обмислят да купят Apple Watch Series 5.

Характеристики на Apple Watch Series 5

 

1. Измерете повърхностните ъгли

Apple Watch Series 5 има сензор за компас . Подобно на iPhone, приложението Compass се възползва от това за новата функция на височина. Можете да стигнете до това превозно средство, като плъзнете надолу в приложението. Просто оставете часовника си на всяка повърхност, за да измерите хоризонталната и вертикалната височина.

2. Подобрени упътвания на карти

Както при iPhone, Apple Maps използва вградения сензор за компас, за да покаже вашата посока. Това е много полезна функция, когато използвате инструкции стъпка по стъпка.

3. Скриване на частни елементи, когато използвате винаги отворения екран

Най-голямата характеристика на Apple Watch Series 5 е неговият постоянно включен дисплей, който ви позволява да гледате часовника и да гледате информация, без да се налага да завъртате китката си, докато се срещате или спортувате. За щастие има настройка за скриване на чувствителна информация на лицето на часовника от любопитни очи. За да направите това, отидете на приложението Watch на вашия iPhone, докоснете My Watch – Яркост и размер на текста – Винаги включен и включете Скриване на чувствителни усложнения. По този начин скривате всички усложнения, които показват лични данни, включително срещи в календара, съобщения по пощата, сърдечната честота.

4. Изтрийте инсталираните приложения

 Подобно на watchOS iOS устройства, той ви позволява да изтривате фондови приложения от началния екран. Например, ще изтриете борсовото приложение на Apple. Натиснете и задръжте иконата на приложението на началния екран, след това докоснете x, докоснете Изтриване на приложението, за да потвърдите действието. Не се притеснявайте, можете да изтеглите изтрити фондови приложения, като ги търсите в App Store.

5. Възползвайте се от двойно пространство за съхранение

При Apple Watch Series 5 16GB вътрешна памет е до 32GB. Това ви позволява да съхранявате повече съдържание на устройството, от приложения до любимите си снимки, плейлисти на Apple Music, песни и албуми. Това е много хубаво, ако не използвате LTE модел; можете да предавате поточно предаване без да се нуждаете от клетъчна връзка независимо от телефона.

6-то място Пренаредете лицата на часовника си

Както преди, можете да редактирате лица и усложнения на часовника директно от самия часовник или чрез приложението Watch на вашия iPhone. Въпреки watchos 6 , ви позволява да ги възстанови за по ваш вкус. Натиснете и задръжте лицето на часовника, за да влезете в режим на редактиране, след което плъзнете лицето на часовника на ново място. Можете бързо да стигнете до лицето на часовника, което харесвате, като плъзнете.

7-мо място Изберете каишката, която искате

За съжаление, това не е валидно у нас. Ако купувате Apple Watch Series 5 от Америка, вие не се ограничавате само до комбинациите от каишки и калъфи на Apple. Можете да поръчате, като сравните желания от вас калъф с каишката, която искате в магазина или Apple Online Store. Турция трябва да направи допълнителни разходи за котела в главата ти.

8-мо място Прилагане на шум

Ако искате да бъдете предупредени, когато сте изложени на нива на шум, които могат да повредят слуха ви, вижте приложението Noise и сложете усложнението от шума върху лицето на часовника си. Тази функция може да съкрати живота на батерията; следователно, използвайте го изключително внимателно и само когато е необходимо.

9-то място Следвайте сърцето си

Подобно на Серия 4, Серия 5 включва електрокардиограма, която може да спаси живота ви чрез откриване на неблагоприятни ефекти на сърдечната честота, като сърдечната честота става твърде бързо, докато не правите нищо физически предизвикателно . ЕКГ функция за съжаление не е на разположение в България.

10-то място Намерете вашия iPhone в тъмното

Стара, но полезна функция. Ако отворите контролния център и докоснете иконата на телефона, часовникът (чрез Bluetooth или WiFi връзка) изпраща звук до вашия iPhone, който не можете да намерите, но ако го задържите, ще накарате телефона си да мига. Ако нямате представа къде е вашият телефон или не искате да търсите в тъмното, тази функция може да е полезна.

Apple Watch Серия 5 Цена – Колко New Apple Watch в България?

продажбите на Apple Watch Серия 5 с три шаси опции в Турция. Сребърен, златен и пространствено сив алуминиев цвят, две капки в модела Nike. България цена четиресетмилиметър Apple Watch Series 5 модел за £ 3099, £ 3,299 за 44mm модели. Цените на коланите започват от 103 LV. Разбира се, някои места извън Apple Store могат да се ползват отстъпки както за часовници, така и за колани, като цените могат да варират леко.

Подобни публикации

  1. Предстоят безплатни концерти в Apple Music
  2. LG V60 ThinQ 5G получи актуализация на Android 12
  3. Приложения с които можете да изпращате съобщения анонимно
  4. Най-добрите приложения за сканиране на документи за смартфони
  5. Samsung започва да изпраща актуализация от април 2022 г.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.