Honda направи разлика с новото си електрическо превозно средствоHonda направи разлика с новото си електрическо превозно средство: Представяне на Honda Zero!

Honda представи концептуалните автомобили Honda от серията 0 в рамките на своята стратегия за електрификация на събитието, проведено на CES 2024. Ето подробностите! Honda представи концептуални модели електрически превозни средства, наречени серия „Honda 0“ на CES 2024. Тези модели са наречени Saloon и Space-Hub и се открояват като част от стратегията за електрификация на марката.

Освен това, специално осветено лого „H“ беше обявено като символ на тази серия. Разработена с принципите на Honda за „тънки, леки и интелигентни“, серията Honda 0 разполага с ново поколение система Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).honda zero

Тази система включва усъвършенстван изкуствен интелект и технологии за наблюдение на водача, базирани на концепцията за безопасност, ориентирана към човека. Концептуалният седан Honda серия 0 ще бъде пуснат на пазара в Съединените щати през 2026 г. и по-късно ще се предлага в Япония, Европа и други пазари.

Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!

Honda ще инвестира 40 милиарда долара в производството на електрически превозни средства и има за цел да представи 30 модела електрически превозни средства до 2030 г. Освен това реши да се съсредоточи върху устойчивото бъдеще чрез пълно премахване на производството на бензинови автомобили до 2040 г.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.