Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработаtiktok virtualni fenomeni

Инфлуенсърите в TikTok може да са безработни: Виртуалните инфлуенсъри се тестват!

TikTok работи върху друга функция, която използва изкуствен интелект. Този конкретен феномен може да стане безработен. Ето подробностите! Виждаме, че изкуственият интелект сега се използва в почти всяка област. Технологичните компании се фокусират върху интегрирането на изкуствен интелект в своите продукти и услуги, а социалните медийни платформи следват примера им.

TikTok прави твърди стъпки към превръщането си в една от тези компании. Платформата, която често е на дневен ред със своите филтри за изкуствен интелект, също така тества изкуствения интелект за реклами. Скоро задвижваните от AI аватари ще могат да създават спонсорирано съдържание за марки.

Ще изгонят ли виртуалните феномени хората от интернет пазара?

Идеята се появи, когато TikTok искаше да разработи виртуални инфлуенсъри, които да рекламират и продават продукти на платформата. Тези AI влиятели ще използват текст, написан от рекламодатели или продавачи от TikTok Store.tiktok virtualni fenomeni

Функцията все още е във фаза на тестване. Следователно, някои функции може да варират, докато компанията експериментира. Според източници на The Information, екипът на TikTok е тествал тези феномени на изкуствения интелект. Но той откри, че те все още не са готови да пуснат на живо и не правят толкова много продажби в електронната търговия, колкото хората с влияние.

Въпреки това, TikTok смята, че тези AI влиятели могат да работят добре заедно с човешки влиятели. Но как TikTok ще управлява финансовата си страна все още е голяма въпросителна. Те включват как приходите от спонсорство ще бъдат разпределени между виртуални влиятелни лица и реални. Освен това използването на изкуствен интелект може да ограничи възможностите за работа на истински влиятелни хора. Как да се предотврати това също е въпрос на дебат.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.