Невероятна грешка в AppleНевероятна грешка в Apple: Разработчиците на iOS се мислеха за милионери!

Поради грешка в Apple разработчиците на iOS харчат много, мислейки, че правят милиони. Ето подробностите! Миналата седмица имаше грешка в програмата App Store Connect, при която приложенията на някои разработчици на App Store бяха погрешно показани, че правят над милион долара в App Store. След това разработчиците на App Store получиха карта Community Chest от Apple със съобщението „Беше открита грешка във ваша полза в App Store. Вземете 10,5 милиона долара.“

App Store Connect позволява на разработчиците на приложения, изброени в App Store, да преглеждат отчети за продажби и анализи на приложения. Той дори позволява на потребителите да канят потребители да тестват своите приложения чрез TestFlighT.

Грешка накара разработчиците на iOS да изглеждат като милионери

Според AppleInsider разработчиците са споделили в социалните медии, че данните за продажбите и приходите в App Store Connect са неточни и 24-часовият преглед показва големи колебания в числата в рамките на няколко часа.greshka v apple ios

App Store Connect показва на разработчиците, че правят много повече пари от обикновено. Някои отчитат приходи в диапазона от 2 до 10,5 милиона долара.

Номерът, който разработчикът Джеф Джонсън видя в акаунта си, го накара да публикува в Mastodon „Най-добрият ден в живота ми“. Разработчиците, засегнати от грешката, видяха, че приходите им достигат 999% повече, отколкото обикновено.

Джеймс Томсън, друг разработчик на iOS, разбра, че нещо не е наред с Apple, въпреки че приходите му от App Store Connect бяха 3,88 милиона долара. Поради тази причина Thomson сподели следното предупреждение на страницата App Store Connect:

„Има проблем в 24-часовия изглед в данните за продажбите и приходите към 10:00 ч. на 10 април 2024 г. Работим върху решение за това.“ Тази грешка може да накара някои разработчици да харчат много повече от обикновено за реклами.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.