Невероятна иновация от Google Translategoogle translate nova inovatia

Невероятна иновация от Google Translate: Ще можете да говорите помежду си!

Най-известната услуга за преводи в света Google Translate ще позволи на своите потребители да говорят помежду си на чужд език. Ето подробностите! Google Translate, който превежда текстове или някои файлове безплатно, за първи път превежда между арабски и английски през 2006 г. Оттогава тя включва множество езици и се превърна в най-използваната услуга за превод в целия свят.

Сега Google работи върху нова функция, която ще направи потребителите много щастливи. Съответно потребителите ще могат да се възползват от новата услуга за превод лице в лице.

Функция лице в лице

Google Translate добавя голяма иновация към услугата за превод с функцията си лице в лице, която нарича „лице в лице“. Благодарение на тази функция потребителите ще могат да общуват на чужди езици, като говорят помежду си, без да се налага да си показват телефоните един на друг.

Потребител на X сподели видеоклип за тази функция в тестова версия:

Функция лице в лице; Това ще позволи на другата страна да види преведената версия на това, което казвате, докато говорите в режим на разговор. Интерфейсът на приложението ще приеме обърната форма, което ще улесни взаимното му използване.

С новата актуализация ще бъдат налични и други функции в допълнение към функцията лице в лице. Например; Бутонът Ръкописен текст ще се появи вместо иконата за режим на говор в долния ляв ъгъл на интерфейса.

Благодарение на този бутон ще можете да пишете текст на чужд език и преведената версия на текста веднага ще се появи най-отгоре. Освен това бутонът за микрофон е добавен към режима на говор заедно с нов анимационен дизайн.

Освен тях се разработва и услугата за автоматично пускане. Съответно, след като потребителят говори, преводите ще бъдат озвучени незабавно във функцията за автоматично пускане.

В допълнение, функцията за автоматично откриване в гласов режим ще позволи на Google Translate директно да разпознае езика, говорен от потребителите, без да се налага ръчно да избира език. Мислите ли, че новите функции на Google Translate ще улеснят превода? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.