Актуализирани бележки в Instagram: Музиката може да се споделяinstagram muzika

Актуализирани бележки в Instagram: Музиката може да се споделя

Стартиран през декември, Instagram Notes обяви първата си функция след стартирането. Ето подробностите! Instagram Notes, съобщение за състояние, което се появява над профилните снимки в секцията за съобщения, обяви първата си актуализация. Новосъздаденото приложение вече ще поддържа музика и преводи с новата актуализация, според публикацията на изпълнителния директор на Meta Марк Зукърбърг тази сутрин.

Instagram Notes обяви първата си актуализация

Досега достъпно само с текст и емотикони, приложението сега ще позволява на потребителите да представят 30-секунден клип от песен като аудио начин да изразят себе си. Тази функция, която е подобна на секцията с истории, ще даде възможност на хората да споделят своето настроение, чувства или песента, която са слушали наскоро.

Друга нова функция, която Instagram Notes обяви, е процесът на превод. С тази функция е достатъчно да докоснете връзката „Търсете превод“, за да преведете съобщението на вашия собствен език.

Въпреки че не се харесват от някои потребители на Instagram, обикновено харесваните бележки в Instagram са добра изследователска област за Twitter, който е в процес на активно разработване на Meta, за да изпробва текстови актуализации.

Засега Instagram ще може да използва новата функция само за определени потребители. Все още не е направено официално съобщение кога ще бъде отворено за всички.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.