Стартира новата функция на Gmail „Помогни ми да пиша“Стартира новата функция на Gmail „Помогни ми да пиша“.

Новата задвижвана от AI функция на Gmail „Помогни ми да пиша“ вече е достъпна за Android и iOS. Ето подробностите! Веднага след I/O 2023 миналия месец Google започна да пуска Workspace Labs по-широко и „Помогнете ми да пиша“ вече е широко достъпно за регистрирани тестери в Gmail за Android и iOS.

Как да използвате „Помогнете ми да пиша“?

Както при настолното приложение, когато започнете да използвате тази функция, първо се натъквате на уводна информация за продуктивен изкуствен интелект. След това в долния десен ъгъл се появява опция „Помогни ми да пиша“. Когато докоснете, се появява опцията „Създаване“, която ви позволява да въведете опция за команда.

Как се прави регистрация в Гмаил? ВИДЕО

След като влезете в секцията за съставяне на текст, можете да редактирате съобщението по различни начини (Форматиране, Разработване, Съкращаване, Чувствам се късметлия и Написване на чернова), като докоснете опцията отново. Това ще отнеме още няколко секунди и иконата ще мига, за да отбележи напредъка. След това ще бъде създаден нов отговор и този отговор ще замени предишния отговор, ако желаете.gmail pomogni mi da pisha
От снощи беше обявено, че инструментът на Gmail „Помогнете ми да пиша“ е широко достъпен за тези, записани в програмата Workspace Labs на Android и iOS . Въпреки че функцията все още не е пристигнала в мобилните приложения на Google Документи, вероятно ще бъде добавена там скоро.

И така, какво мислите за новата функция на Gmail, базирана на AI? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  2. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  3. Телефонът се изключва с пълна батерия
  4. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?
  5. Характеристика на Vivo V30 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.