Стартира новата функция на Gmail „Помогни ми да пиша“Стартира новата функция на Gmail „Помогни ми да пиша“.

Новата задвижвана от AI функция на Gmail „Помогни ми да пиша“ вече е достъпна за Android и iOS. Ето подробностите! Веднага след I/O 2023 миналия месец Google започна да пуска Workspace Labs по-широко и „Помогнете ми да пиша“ вече е широко достъпно за регистрирани тестери в Gmail за Android и iOS.

Как да използвате „Помогнете ми да пиша“?

Както при настолното приложение, когато започнете да използвате тази функция, първо се натъквате на уводна информация за продуктивен изкуствен интелект. След това в долния десен ъгъл се появява опция „Помогни ми да пиша“. Когато докоснете, се появява опцията „Създаване“, която ви позволява да въведете опция за команда.

Как се прави регистрация в Гмаил? ВИДЕО

След като влезете в секцията за съставяне на текст, можете да редактирате съобщението по различни начини (Форматиране, Разработване, Съкращаване, Чувствам се късметлия и Написване на чернова), като докоснете опцията отново. Това ще отнеме още няколко секунди и иконата ще мига, за да отбележи напредъка. След това ще бъде създаден нов отговор и този отговор ще замени предишния отговор, ако желаете.gmail pomogni mi da pisha
От снощи беше обявено, че инструментът на Gmail „Помогнете ми да пиша“ е широко достъпен за тези, записани в програмата Workspace Labs на Android и iOS . Въпреки че функцията все още не е пристигнала в мобилните приложения на Google Документи, вероятно ще бъде добавена там скоро.

И така, какво мислите за новата функция на Gmail, базирана на AI? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.