Основателите на Instagram обявиха ново приложение!instagram s novo prilojenie

Основателите на Instagram обявиха ново приложение!

Основателите на Instagram представиха новото приложение, което разработиха. Какво ще предложи на потребителите Artifact, базирано на изкуствен интелект приложение? Ето подробностите! Основателите на Instagram Кевин Систром и Майк Кригер обявиха, че са разработили ново приложение. Приложението, което в момента е в бета версия, се възползва от предимствата на изкуствения интелект. И така, какво предлага новата услуга на разработчиците на популярната социална медийна платформа?

Какво предлага Artifact, новото приложение на основателите на Instagram?

Кевин Систром и Майк Кригер, които разработиха платформата за социални медии Instagram, базирана на изображения, обявиха, че са разработили ново приложение. Посочва се, че новото приложение, наречено Artifact, се възползва от изкуствения интелект.

Krieger заяви, че той и Systrom работят с талантлив екип за Artifact повече от година. Когато отворите приложението, което ще предлага персонализирана емисия с новини, ще видите съдържание от публикации като The New York Times.

Докато потребителите четат новини, приложението ще започне да персонализира интерфейса. С други думи, когато четете технологични новини, ще започнете да виждате технологични новини в интерфейса на приложението. Разбира се, персонализирането няма да бъде оформено само от четене. В допълнение към четенето, направените коментари също ще бъдат взети под внимание.

Беше обявено, че приложението за проследяване на новини ще има социални компоненти в бъдеще. Потребителите ще могат да изпращат новините в приложението на други хора. Освен това в приложението ще има раздел за лични съобщения. Потребителите ще могат да говорят за всякакви новини в този раздел.

Хората, които искат да изпробват приложението, което е в частен бета етап, могат да се регистрират чрез страницата за регистрация на Artifact.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.