След първата инсталация на Windows 10 получава плащане за Office 365windows 10 office 365 greshka

Грешка в Windows 10 получава плащания за Office 365 от потребители!

Новият изскачащ прозорец след първата инсталация на Windows 10 получава плащане за Office 365 от вас поради грешка в опциите. Ето подробностите! Windows 10 има проблем, който не позволява на потребителите да имат достъп до работния плот по време на инсталирането на ново копие на операционната система, което кара потребителите да плащат на грешното място за неправилно поставяне на селекции.

Нов изскачащ панел, който се появява след инсталиране или нулиране на Windows 10, въвежда безплатна пробна версия за Office 365, но посочва, че ще се превърне в платен абонамент , ако не бъде отменен . Изскачащият прозорец е много досаден, но проблемът не свършва дотук. Когато щракнете, за да отхвърлите пробния период, се счита, че сте приели неволно поради грешка.

Както съобщава Bleeping Computer, този нов изскачащ прозорец, който се появява при първото зареждане на Windows 10, е „Ние ви предлагаме безплатна пробна версия на Microsoft Office 365 Family“. озаглавена оферта и в момента няма начин да се отървете от нея. Microsoft замени нормално наличната опция „пропусни за сега“ с връзка „поверителност и бисквитки“.

Грешка в Windows 10 налага закупуване на Office 365

Ако изберете опцията „Пропусни за сега“, ще се изправите пред две основни опции. Това са „Опитайте безплатно“ и „Не, благодаря“. Най-важният момент е, че когато щракнете върху „Не“, ще бъдете отведени до екран, който ви моли да „Потвърдете опцията си за плащане“ безсмислено и след това имате само опциите да започнете пробния период и „Купете по-късно“. Освен това не е възможно да се върнете от този екран.

С други думи, Microsoft насилствено ви моли да въведете валидна информация за картата и ви таксува да продължите абонамента си за Office 365 след края на пробния период. Проблемът се появява за първи път в Reddit, когато потребител описва какво се е случило с него, когато за първи път е включил лаптопа си.

Потребителите по темата са препратили своите оплаквания към Microsoft, но засега изглежда, че няма развитие по темата.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
  2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.