Интересна нова функция от InstagramИнтересна нова функция от Instagram: Преместване на коментари към история!

Новата функция на Instagram, която беше тествана за известно време, ви позволява да използвате коментари в истории. Ето подробностите! Instagram подобрява потребителското изживяване с нова функция за коментари, която позволява коментарите да бъдат споделяни в истории.

С тази нова функция, която подкрепя непрекъснатите усилия на Instagram за увеличаване на ангажираността и иновациите, потребителите вече имат достъп до опцията да споделят коментар към своите истории, като плъзнат наляво.

Как коментарите могат да бъдат преместени в истории?

instagram new featureПотребителите, които могат да използват коментара като стикер, когато го преместват в своите истории, могат да използват коментарите в своите истории, за да отговорят на всеки коментар или за други цели.

Преди да се появи тази функция, подобно на отговора за видео коментари, който TikTok добави през последните години, потребителите трябваше ръчно да добавят коментара, който искат да използват към своите истории, като направят екранна снимка. Какво мислите за тази нова функция, идваща в Instagram? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  2. Невероятна грешка в Apple
  3. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа
  4. Този път Apple ще ни плати: Ако телефонът ви е бавен, имате късмет!
  5. Илон Мъск обявява датата на представянето на Tesla Robotaxi!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.