Новият iPad Pro може да надмине очакваниятаНовият iPad Pro може да надмине очакванията: M3 процесор, OLED дисплей и още!

Появиха се нови подробности за новия iPad Pro, който Apple планира да пусне през следващата година. Марк Гърман от Bloomberg изнесе някои подробности за предстоящия таблет iPad Pro (7-мо поколение). Според последния бюлетин Power On, Apple ще подобри своя нов таблет с нов процесор, по-голям и по-добър екран и нови аксесоари.

Гурман заяви, че новият iPad Pro ще бъде пуснат през следващата година с процесора M3 на Apple. В момента моделите iPad Pro се захранват от процесор M2 на компанията. Поради тази причина е много естествено моделите от ново поколение да бъдат надградени с новия процесор M3.

Очаква се процесорът да приеме нов производствен процес, което ще доведе до значително увеличение в сравнение със стандартния процесор M2. По-рано изтекла информация показа, че Apple M3 ще включва 8-ядрен CPU и до 10-ядрен GPU.

OLED екранът на новия iPad Pro ще направи разлика

noviyat ipad-proНаред с подобрената ефективност на производителността, Гурман повтаря, че новите 11-инчови и 13-инчови iPad Pro модели ще бъдат първите модели на Apple с OLED панели. „Те са по-ясни и по-ярки и възпроизвеждат цветовете по-точно“, казва Гурман. използва фразите.

Apple също се очаква да обяви обновена Magic Keyboard заедно със 7-мо поколение iPad Pro. Очаква се аксесоарът да направи таблета да изглежда повече като лаптоп, отколкото сегашната настройка. Смята се също, че клавиатурата има по-голям тракпад в сравнение с модела, пуснат през 2020 г. Какви са вашите очаквания от новия iPad Pro? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.