Новият iPad Pro може да надмине очакваниятаНовият iPad Pro може да надмине очакванията: M3 процесор, OLED дисплей и още!

Появиха се нови подробности за новия iPad Pro, който Apple планира да пусне през следващата година. Марк Гърман от Bloomberg изнесе някои подробности за предстоящия таблет iPad Pro (7-мо поколение). Според последния бюлетин Power On, Apple ще подобри своя нов таблет с нов процесор, по-голям и по-добър екран и нови аксесоари.

Гурман заяви, че новият iPad Pro ще бъде пуснат през следващата година с процесора M3 на Apple. В момента моделите iPad Pro се захранват от процесор M2 на компанията. Поради тази причина е много естествено моделите от ново поколение да бъдат надградени с новия процесор M3.

Очаква се процесорът да приеме нов производствен процес, което ще доведе до значително увеличение в сравнение със стандартния процесор M2. По-рано изтекла информация показа, че Apple M3 ще включва 8-ядрен CPU и до 10-ядрен GPU.

OLED екранът на новия iPad Pro ще направи разлика

noviyat ipad-proНаред с подобрената ефективност на производителността, Гурман повтаря, че новите 11-инчови и 13-инчови iPad Pro модели ще бъдат първите модели на Apple с OLED панели. „Те са по-ясни и по-ярки и възпроизвеждат цветовете по-точно“, казва Гурман. използва фразите.

Apple също се очаква да обяви обновена Magic Keyboard заедно със 7-мо поколение iPad Pro. Очаква се аксесоарът да направи таблета да изглежда повече като лаптоп, отколкото сегашната настройка. Смята се също, че клавиатурата има по-голям тракпад в сравнение с модела, пуснат през 2020 г. Какви са вашите очаквания от новия iPad Pro? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.