Дата на пускане на версиите на iOS 16.2 и 16.3 е обявена

ios 16 2 i 16 3

Нов доклад разкрива датите на пускане на iOS 16.2 и iOS 16.3. Ето подробностите за новите версии на iOS!

Тази седмица Apple пусна първите бета версии на следващите софтуерни актуализации, включително iOS 16.2, iPadOS 16.2 и macOS Ventura 13.1.

Нов доклад от Bloomberg, публикуван днес, показва, че Apple в момента се стреми да пусне тези актуализации на потребителите до средата на декември.

Разгледай Още: iPhone 15 Pro може да не получи очакваното подобрение на камерата

Марк Гърман от Bloomberg казва в последния брой на бюлетина Power On, че предстои още софтуерни актуализации, дори когато Apple приключва хардуерните версии за годината. „Актуализациите на iOS 16.2 и iPadOS 16.2, които започнаха бета тестване миналата седмица, се очаква да бъдат пуснати в средата на декември“.

iOS 16.2 Очаквайте през декември, iOS 16.3 Очаквайте февруари-март 2023 г.
Гурман също така отбелязва, че Apple се насочва към дата на пускане на iOS 16.3 и macOS Ventura 13.3 между началото на февруари и началото на март:

„Казаха ми, че Apple има за цел да представи надградени модели, включително M2 процесорни версии на 14-инчовите и 16-инчовите MacBook Pro, през първото тримесечие на календара за 2023 г., свързвайки стартиранията с предстоящите macOS Ventura 13.3 и iOS 16.3 Тези софтуерни актуализации ще започнат в началото на февруари. Очаква се да бъдат пуснати между началото на март и началото на март.

И така, какви са вашите очаквания от новите версии на iOS? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.