iPhone 15 Pro може да не получи очакваното подобрение на камерата

iphone 15 pro kamera

Нов доклад от Ming-Chi Kuo твърди, че очакваните подобрения на камерата на iPhone 15 Pro няма да се материализират. Ето подробностите!

Говори се, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max от следващата година ще включват редица различни актуализации на камерата, отчасти поради целта на Apple да разграничи още повече тези модели от моделите, които не са Pro, но публикуван нов доклад от анализатора на Apple Минг-Чи Куо днес, казва, че една от актуализациите на камерата, която е един от тези слухове, може да не даде това, което се очаква.

Разгледай Още: Какво можете да направите, за да използвате iPhone по-дълго?

В публикация, която сподели в Twitter днес, Куо каза, че прогнозира, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max няма да имат нова „8P“ камера.

Въпреки че моделите iPhone 15 Pro може да не получат този нов ъпгрейд на камерата, има по-голяма промяна в работата специално за iPhone 15 Pro Max. това ще бъде на нов перископен обектив, който е изтекъл преди. Съобщава се, че този нов перископен обектив ще бъде ексклузивен за версията с по-голям екран на iPhone 15 Pro, която може да се нарече iPhone 15 Ultra през следващата година.

Фокусът на камерата ще бъде върху iPhone 15 Ultra

За тези, които не знаят, перископните лещи разчитат на призма, която отразява светлината към сензора на камерата под ъгъл от 90 градуса към множество вътрешни лещи. Това прави дължината на обектива много по-дълга от телеобектива, което води до много по-добро оптично увеличение. Телефото обективът на моделите iPhone 13 Pro предлага само 3x оптично увеличение и 15x цифрово увеличение.

За сравнение, Samsung Galaxy S22 Ultra има перископен обектив, който осигурява 10x оптично увеличение и до 100x цифрово увеличение. Един слух беше, че Apple може да избере 5x оптично увеличение. Подробностите за внедряването на перископичния обектив от Apple в iPhone 15 Pro Max са неясни, но в идеалния случай това ще доближи iPhone много по-близо до това, което се предлага от флагманите на Samsung.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.