Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!ios 18 siri izlishna

Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!

Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна! С актуализацията на iOS 18 Apple ще донесе функция за гласов контрол, която може да бъде по-полезна от Siri. Apple продължава да предприема нови стъпки за подобряване на възможността за стартиране на преки пътища и извършване на операции с гласови команди чрез Siri. В миналото потребителите трябваше да използват сложни команди и да отключат устройството, за да активират Siri, ако е заключено.

Сега, с актуализацията на iOS 18, Apple представи функцията Vocal Shortcuts, която ще осигури по-бърз и лесен достъп до запазените преки пътища. Тази иновация ще позволи на потребителите незабавно да стартират пряк път, който желаят, като изрекат специална дума, която са дефинирали преди това. Това обаче не е всичко, ето и подробностите.

Какво представлява функцията за гласови преки пътища, идваща с iOS 18?

Всъщност това не е функция, която е чужда на потребителите, но има иновации, които ще осигурят удобство. С функцията за гласови преки пътища на Apple потребителите на iPhone и iPad ще могат да дефинират персонализирани фрази, които Siri може да разбере, за да стартират преки пътища.

Например, по-ясни изрази ще се използват за стартиране на конкретно приложение, като просто се каже името му, или за продължаване на операции, записани преди това като преки пътища, от мястото, където са спрели.

Освен това вече няма да е необходимо да казвате „Siri“ или „Hey Siri“, за да използвате гласови преки пътища и функцията ще работи дори когато устройството ви е заключено. По този начин, благодарение на Vocal Shortcut, Apple има за цел да улесни управлението на устройството чрез използване на гласове и специфични за потребителя изрази.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.