Край на обажданията за измами и залаганияКрай на обажданията за измами и залагания: Сега можете да идентифицирате кои са те!

Сега Google въвежда нова функция, която ви позволява да откриете информацията за обаждащия се в неизвестни обаждания. Нежеланите обаждания са един от неприятностите, с които всички се сблъскваме в ежедневието си и тези обаждания, много от които са измамни, понякога ни карат да не сме сигурни дали дори да отговаряме на телефона и да подхождаме с тревога.

Докато приложението Phone на Google предлага някои функции за идентификация на обаждащия се от известно време, сега Google добави нова опция „Търсене“, за да направи още по-лесно идентифицирането на непознати обаждащи се.

Точно сега, когато срещнете непознат номер, трябва да решите дали да отговорите или да поемете риск и да отговорите. Можете да проверите номера с някои инструменти като Truecaller, за да видите дали се появява някаква информация в сценария, в който сте избрали да не отговаряте.

Как ще работи функцията за търсене?

neizvestni obajdania

Благодарение на новата функция Lookup в приложението Phone на Google, този проблем скоро ще изчезне. Сега, когато получите обаждане от неидентифициран номер, просто докоснете опцията Търсене в приложението Телефон. Това ще позволи на приложението автоматично да търси информация за номера, без да се налага да превключвате към друго приложение или ръчно да копирате и поставяте.

Все още не е известно дали резултатите от търсенето ще дадат последователен отговор, но измамните обаждания и номерата, използвани в тези обаждания, могат да бъдат открити за много по-кратко време.

Функцията Lookup беше обявена за първи път с актуализацията през юни за телефони Pixel, но според Android Police актуализацията вече е достъпна независимо на много телефони. Google се стреми скоро да предостави функцията на всички телефони. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.