Добри новини за тези, които чакат iPad Mini 7Добри новини за тези, които чакат iPad Mini 7: Идва ли A17 Pro чип?

След представянето на Apple iPhone 15, дойде и приятната новина за iPad Mini 7. Очакваният модел е кандидат да бъде най-добрият в своята област. Ето всички подробности! След пускането на iPhone 15, още продукти на Apple може да бъдат предложени на потребителите през есента. Говори се, че Apple ще поднови няколко модела iPad, включително iPad Air и iPad mini, през следващите месеци.

Въпреки че тези актуализации не са много големи, те ще бъдат спецификациите, от които се нуждаят и двата модела.

Новите модели са на път

Според актуализациите iPad Mini 7 ще получи чипа A17 Pro на iPhone 15. Също така, според слуховете, нов iPad 11 и M3 MacBook Pro са на път. ipad mini 7 a17 pro cip 1

A17 Pro превъзхожда M1 и M2 в бенчмарк тестове. Осигуряването на iPad mini 7 със същата мощност също така ще осигури бъдещето на устройството, тъй като iPad mini не получава годишни актуализации.

Има обаче проблем с A17 Pro. Съобщава се, че Apple е закупила целия 3nm производствен капацитет на TSMC за следващите години.Тайванският производител на чипове ще произвежда A17 Pro и различни M3 версии (базова M3, Max, Pro и Ultra) с помощта на 3nm технология.

Не е ясно дали Apple ще успее да произведе достатъчно бройки A17 Pro за моделите iPhone 15 Pro. Ако не, очакваният A17 Pro ъпгрейд за iPad mini 7 може да не се случи.

Apple ще използва чипа за устройства, които се продават за най-малко $999. Цената на iPad mini 6 започва от $499. Какви са вашите мнения за чипа A17 Pro? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.