Нова функция за групи приятели идва в Instagram Stories!Нова функция за групи приятели идва в Instagram Stories!

Новата функция, идваща в Instagram, ще ви позволи да добавяте нови групи приятели към истории. Ето подробностите! В бъдеще Instagram ще ви позволява да споделяте истории само с определени групи приятели.

Президентът на Instagram Адам Мосери обяви по време на публикация на страницата си, че приложението за социални медии е започнало да тества функцията за споделяне на истории с множество списъци с аудитория.

Приложението вече има функция „Близки приятели“, която ви позволява да добавяте конкретни приятели към списък и да споделяте истории само с тази група. Тази функция осигурява известна поверителност на вашия акаунт в платформата, особено ако имате публичен профил.

Как изглеждат новите групи приятели, идващи в Stories?

instagram stories

Как да сменя тапета на смарт часовника за да сложа собствена снимка?

Но понякога може да има неща, които трябва да споделите с хора извън най-близката ви група приятели. Наличието на опция за създаване и споделяне с множество списъци означава, че не е нужно да добавяте хора, които не отговарят на описанието, към вашия списък с близки приятели и можете да споделяте подходящи актуализации с различни групи от хора и подгрупи от последователи.

Както можете да видите в примера по-горе, можете да създадете отделни групи за вашите братя и сестри или познати, които обичат да ядат, например. Въпреки че Mosseri изглежда развълнуван от възможността да създава множество списъци, трябва да отбележим, че това все още е експериментална функция и няма гаранция, че ще бъде публично достъпна. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.