iPhone 15 Pro ще има увеличение на скоростта на трансфер на данни с USB-CiPhone 15 Pro ще има увеличение на скоростта на трансфер на данни с USB-C

Преходът към USB-C се очаква с iPhone 15, но се очаква iPhone 15 Pro да получи единственото увеличение на скоростта на пренос на данни след този преход.

Една от най-важните промени в серията iPhone 15 за следващата година се очаква да бъде преминаването от Lightning към USB-C . Наред с тази промяна, довереният анализатор на Apple Минг-Чи Куо съобщава, че тя ще доведе до значително увеличение на скоростите на кабелен трансфер за iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max.

Първо, казва Куо, въз основа на последното проучване на веригата за доставки, плановете на Apple за преминаване към USB-C напредват според очакванията. Въпреки че цялата серия, включително iPhone 15, iPhone Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, ще премине към USB-C, само две устройства от висок клас ще видят подобрение в скоростта на трансфер.

Разгледай Още: Представен е бюджетен Realme 10 Pro Plus: 108 MP камера!iphone 15 pro prehvarlyane

Само моделите Pro ще получат увеличение на скоростта на трансфер на данни

Куо казва, че iPhone 15 и iPhone 15 Plus ще запазят същите скорости на трансфер на USB 2.0 като Lightning. Това означава, че скоростта на трансфер на данни ще бъде ограничена до 480 Mbps . Също така се вписва в стратегията на Apple за отваряне на гамата iPhone между Pro и не-Pro модели.

Ето защо Куо съобщава, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max (или Ultra) ще имат „най-малко USB-C 3.2 или Thunderbolt 3“ скорости за трансфер на данни. USB-C 3.2 може да увеличи скоростта на трансфер на данни до 20 Gbps , докато Thunderbolt 3 може да я увеличи до 40 Gbps.

Серията iPhone 15 се очаква да стартира през втората половина на 2023 г.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.