iPhone 15 Pro ще има увеличение на скоростта на трансфер на данни с USB-C

iPhone 15 Pro ще има увеличение на скоростта на трансфер на данни с USB-C

Преходът към USB-C се очаква с iPhone 15, но се очаква iPhone 15 Pro да получи единственото увеличение на скоростта на пренос на данни след този преход.

Една от най-важните промени в серията iPhone 15 за следващата година се очаква да бъде преминаването от Lightning към USB-C . Наред с тази промяна, довереният анализатор на Apple Минг-Чи Куо съобщава, че тя ще доведе до значително увеличение на скоростите на кабелен трансфер за iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max.

Първо, казва Куо, въз основа на последното проучване на веригата за доставки, плановете на Apple за преминаване към USB-C напредват според очакванията. Въпреки че цялата серия, включително iPhone 15, iPhone Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, ще премине към USB-C, само две устройства от висок клас ще видят подобрение в скоростта на трансфер.

Разгледай Още: Представен е бюджетен Realme 10 Pro Plus: 108 MP камера!iphone 15 pro prehvarlyane

Само моделите Pro ще получат увеличение на скоростта на трансфер на данни

Куо казва, че iPhone 15 и iPhone 15 Plus ще запазят същите скорости на трансфер на USB 2.0 като Lightning. Това означава, че скоростта на трансфер на данни ще бъде ограничена до 480 Mbps . Също така се вписва в стратегията на Apple за отваряне на гамата iPhone между Pro и не-Pro модели.

Ето защо Куо съобщава, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max (или Ultra) ще имат „най-малко USB-C 3.2 или Thunderbolt 3“ скорости за трансфер на данни. USB-C 3.2 може да увеличи скоростта на трансфер на данни до 20 Gbps , докато Thunderbolt 3 може да я увеличи до 40 Gbps.

Серията iPhone 15 се очаква да стартира през втората половина на 2023 г.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.