Как да използвате платени функции безплатно на Slack?slack

Как да използвате платени функции безплатно на Slack

Знаете ли, че можете да използвате платени функции безплатно в Slack, едно от популярните приложения в света на бизнеса? Ето подробностите!

Разработено от Slack Technologies , приложението предлага специални комуникационни решения на служителите на компанията. Това базирано на облак приложение предлага незабавни съобщения на своите потребители. Името си носи от инициалите на английския израз „Rearchable Log of All Conversation and Knowledge“.

В приложението, където се правят видео и аудио разговори, потребителите могат да изпращат файлове един на друг. Освен това Slack работи интегрирано с други приложения. Можем да кажем, че работи интегрирано с много приложения като GitHub , Google Drive , Box. Някои функции на приложението са платени, а други са безплатни. В нашата статия ще говорим за това как да използвате платени функции безплатно. Ето подробностите!

Безплатно използване на платени функции на Slack

Имате безплатен достъп до платените функции в приложението Slack. За това ще бъде достатъчно да следвате методите, които ще споменем по-долу.

Разгледай Още: iPhone 15 Pro ще има увеличение на скоростта на трансфер на данни с USB-C

Получаване на Slack Huddles безплатно

„Функцията за групов чат “ не звъни в приложението Slack. Това разкрива, че е различно от гласовото търсене. Груповите чатове могат да бъдат отворени във всеки канал. В груповите чатове няма видео. В рамките на функциите за групов чат може да се направи само споделяне на екран и аудио.

Slack Huddles не е само за интервюта за работа. Можете да използвате пикселни аватари, които се приближават и след това се отдалечават един от друг. Можете също така да създадете стаи в Gather, за да направите виртуалните партита забавни. Можете да се свържете със залата за срещи от разделите с теми в каналите на Slack.

В допълнение към методите, които споменахме, е възможно да създавате повтарящи се срещи в Zoom без фиксиран час. Можете да създадете среща в Zoom и след това да споделите връзката към нея в тематичния раздел на вашия Slack канал.slack

Вземете неограничена хронология на съобщенията на Slack безплатно

С безплатната версия на Slack можете да превъртате или търсите съобщения само в рамките на 90 дни. Не е възможно да достигнете до съобщенията след 90. Slack приложение; Можете да експортирате всички потребители, включително натрупания списък със съобщения. За целта можете да следвате тези стъпки;

 1. Трябва да отидете на „Настройки и управление  => Настройки на работното пространство“ през менюто на приложението.
 2. Настройките ще се отворят в браузъра ви.
  В горния десен ъгъл има бутон „Импортиране / експортиране на данни“.
 3. Кликнете върху този бутон и задайте период от време.
 4. След горните стъпки можете лесно да експортирате всички съобщения навън. Но безплатни потребители; Не може да експортира DM и частни канали. Експортирането е само по обществени канали. Архивите с данни се представят на потребителите в zip файлове, състоящи се от JSON файлове.

Безплатен инструмент, наречен Slack Export Viewer , конвертира zip файлове, съдържащи архиви с данни, и им позволява да бъдат заредени в уеб браузъра. Можете да създадете публичен архив на Slack Saver.

Могат да се качват zip файлове, експортирани чрез Slack. Също така ще можете да споделите целия си архив с вашата общност, след като процесът на конвертиране приключи.

Получаване на още безплатни приложения на Slack

С безплатната версия на Slack са интегрирани само 10 приложения. IFTTT, който се предлага безплатно, и Zapier , който е наполовина платен и наполовина безплатен, работят в интеграция с различни приложения, особено други уеб услуги. По този начин започват да се добавят повече приложения чрез Slack.

Позволява да се настрои автоматизация и в двете приложения, които споменахме. Платената функция на Slack също е много подобна на Workflow Builder. Какво е Slack? Как да използвам? Можете да намерите нашата статия.

Подобни публикации

 1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
 2. Как да сканирам QR код на WeChat?
 3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.