Бъдещите модели iPhone може да са по-издръжливи!badeshti iphone

Бъдещите модели iPhone може да са по-издръжливи!

Нов патент на Apple показва, че бъдещите iPhone може да са по-издръжливи. Ето подробностите! Apple получи патент, озаглавен „Spatial Composites“ от Службата за патенти и търговски марки на САЩ (USPTO). Патентът се отнася до процеса на поставяне на материали като метал и керамика в тялото на слушалка, за да направи кутията по-устойчива на надраскване.

Както Apple заявява в патента, кутиите, изработени от метал, са здрави и устойчиви на надраскване, но също така могат да попречат на радиосигналите, влизащи или излизащи от устройството.

Пластмасата също е доста здрава, но пластмасата може лесно да се надраска и смачка. Керамичният корпус също така позволява на радиосигналите да влизат и излизат от устройството и е устойчив на надраскване, но керамиката също може да бъде чуплива. Патентът разглежда използването на трите материала заедно за създаване на пластмасова кутия, вградена с метал, керамика, стъкло и други материали.

Apple може да изгради нов корпус от много различни материали

Тези материали ще бъдат поставени върху пластмасата, за да осигурят баланс на свойства като здравина, устойчивост на счупване, радиопрозрачност и устойчивост на надраскване или абразия. Устойчивите на износване материали могат да бъдат формовани в различни форми и размери.

Като си играе с повърхностната плътност на устойчивите на износване материали, Apple може да промени някои от структурните качества на материалите, като твърдост, твърдост и гъвкавост. Това също се споменава в патента. Чрез промяна на плътността на повърхността на тези материали, Apple може да направи ъглите на корпуса по-твърди и да защити по-добре различните части на корпуса от драскотини и ожулвания, като същевременно направи някои части на корпуса по-здрави и твърди.

Apple казва, че корпусите, споменати в патента, могат да се използват за мобилни телефони, часовници, таблети, устройства за възпроизвеждане на музика, лаптопи, преносими компютри и други устройства.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.