Как да отворите сметка в Binance?kak se pravi registratsia v binance

Как се прави регистрация в Binance?

Бяха направени актуализации, ориентирани към потребителското изживяване по отношение на отварянето на корпоративен акаунт в Binance (Бинанс). Ето процеса на откриване на институционален акаунт в Binance, според последните актуализации. Известна като най-активната борса за криптовалута в света , Binance се използва от милиони хора в България. Освен лично членство, Binance предлага и различни решения за корпоративно членство.

Като част от тези решения, Binance пусна функцията „Отваряне на корпоративна сметка“ през 2022 г. Сега, благодарение на някои разпоредби, направени в тази област, потребителите могат да имат възможността да отворят корпоративен акаунт в Binance много по-лесно.

КАК СЕ ПРАВИ РЕГИСТРАЦИЯ В БИНАНС? ВИДЕО УРОК ТУК ЗА ЖЕЛАЕЩИ!!!!

Е, според най-новите разработки, Как да отворите корпоративен акаунт в Binance? Ето стъпка по стъпка процеса на откриване на корпоративен акаунт!

Как да отворите сметка в Binance?

Binance, която отвори нова платформа за институционални инвеститори през 2022 г., се появява през 2023 г. със своите ориентирани към потребителите разработки. Binance, който ни предлага различни иновации, като се фокусира върху потребителското изживяване при откриване на корпоративен акаунт, намалява процеса на откриване на корпоративен акаунт до изключително прости стъпки.

С цел да създаде надеждна среда с конкуренция, Binance изброява стъпките, които трябва да бъдат следвани от тези, които ще отворят институционална сметка, както следва:

 • Влезте в уебсайта на Binance.
 • Кликнете върху бутона „Създаване на акаунт“.
  В този раздел отидете на опцията „Приложение за корпоративна сметка“.
 • Попълнете формуляра за предварителна заявка, който се показва. На този етап трябва да сте сигурни, че попълвате съответния формуляр с пълна и точна информация. Binance  оценява информацията, която сте предоставили в този формуляр на първия етап от вашата кандидатура.
 • Ако има грешки или пропуски в информацията във формуляра, Binance  ви моли да попълните формуляра отново, като се свържем с вас. Ако няма проблем с информацията, която сте посочили във формуляра, имате шанс да преминете към следващия етап.
 • Ако вашата предварителна заявка бъде оценена положително, ще ви бъде изпратен имейл от корпоративния акаунт на Binance.
 • Трябва да изпратите информацията и документите, поискани в този имейл, на Binance, като  „Отговор на пощата“.
 • Ако получите положителен резултат от втората оценка, Binance ви изпраща споразумението за членство.
 • След като подпишете това споразумение, можете да създадете институционален акаунт в Binance и да започнете да го използвате.

Неща, които трябва да имате предвид при отваряне на сметка в Binance

 1. Когато отваряте корпоративен акаунт в Binance, трябва да въведете фирмен имейл адрес, а не физическо лице, във формуляра, който попълвате.
 2. Информацията за името и фамилията, която трябва да бъде въведена в раздела за кандидатстване, трябва да принадлежи на собственика на компанията или управителя/длъжностното лице. В следващите раздели на заявлението се изисква да подадете документи по този въпрос.
 3. Освен това във формуляра се очаква да предоставите информация защо искате да кандидатствате за корпоративен акаунт, сектора, в който е активна вашата компания, и източниците на вашите приходи.
 4. В допълнение към информация като официалния уебсайт на вашата компания и текущия адрес, вие също трябва да качите бюлетини на търговския регистър в системата.
 5. След като попълните съответния формуляр за кандидатстване за корпоративен акаунт в Binance, е от голямо значение да не разчитате на имейли, изпратени до вас извън официалния имейл адрес на Binance.
 6. Ако имате въпроси относно процеса, докато връщате имейли от официалния акаунт на Binance, имате възможност да се свържете с поддръжката на живо на уебсайта на Binance или да получите помощ от Центъра за поддръжка.
 7. След като кандидатурата ви бъде одобрена, препоръчително е да зададете силна и трудна за отгатване парола, когато създавате акаунта си, за да увеличите мерките за сигурност.
 8. Също така е полезно да отворите акаунт от защитени връзки, като внимавате да не споделяте информацията за корпоративния си акаунт в Binance с трети страни!

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.