Излезе първият трейлър на дългоочаквания анимационен филм Inside Out 2!film inside out 2

Излезе първият трейлър на дългоочаквания анимационен филм Inside Out 2!

Излезе първият трейлър на дългоочаквания анимационен филм Inside Out 2. Ето промоционалното видео на втория филм! Излезе първият трейлър на Inside Out 2, продължението на анимационния филм Inside Out, който излезе през 2015 г. С наближаването на премиерната дата на нетърпеливо очаквания филм, пуснатото промоционално видео беше представено на публиката.

В кината от 14 юни 2024 г.!

Най-популярният анимационен филм в света Inside Out, отличен с наградата за най-добър анимационен филм на 73-те награди „Златен глобус“, ще посрещне публиката с втория си филм на 14 юни 2024 г. Излезе първият трейлър на Inside Out 2, който се очаква да вдигне толкова шум, колкото и първият филм. И така, ще гледате ли Inside Out 2? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Информация за Inside Out

„Inside Out“ е анимационен филм, който е производство на студиото за анимация Pixar и е издаден през 2015 г. Филмът е режисиран от Пит Доктер и Роналдо Дел Кармен. „Inside Out“ представя уникален и иновативен подход към представянето на емоциите чрез персонажите, които представляват различните емоции в ума на главната героиня, момиченцето на име Райли.

Сюжетът следи пътешествието на емоциите – Чувствата – Лоялност, Страх.

„Inside Out“ се фокусира върху Райли Андерсън, която се премества със семейството си от Мидвеста в Сан Франциско. Зрителите видят как емоциите в нейния ум – Гняв, Отвращение, Страх, Радост и Тъга – работят заедно, за да контролират нейните реакции и решения, докато тя се адаптира към новия си живот.

Подобни публикации

  1. Кога и къде ще бъде пусната Хари Потър?
  2. Добри новини за феновете на Шрек: Датата на излизане на Шрек 5 е обявена!
  3. Шестият и седмият филм на Аватар също може да излязат
  4. Новият сериал на Netflix в сряда е най-гледаният сериал за една седмица!
  5. Излезе новият трейлър на филма Super Mario

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.