Обявена е най-пиратската телевизионна поредица за 2021 г2021 seriali pirat

Може да ви изненада да чуете, че предаванията на Marvel в Disney+ са жертви на толкова много гледане на пирати, но вероятно не трябва.

Обявени са най-пиратските сериали за 2021 г. Първият сериал на Disney+ на Marvel, WandaVision , се превърна в най-пиратския телевизионен сериал за 2021 г. Само с няколко изключения, другите сериали на Marvel също “ успяха “ да доминират в топ 10 .

Най-пиратските телевизионни сериали (2021)

 1. WandaVision (Дисни+)
 2. Локи (Дисни+)
 3. The Witcher (Netflix)
 4. Соколът и зимният войник (Дисни+)
 5. Соколино око (Дисни+)
 6. Ами ако…?“ (Дисни+)
 7. Фондация (Apple TV+)
 8. Рик и Морти (Плуване за възрастни)
 9. Arcane (Netflix)
 10. Колелото на времето (видео на Amazon Prime).

Прочети още: Безплатна кооперативна игра идва от Tencent и Remedy

Според данни на TorrentFreak , пет продукции на Marvel Studios, излъчвани по Disney+ през 2021 г., са класирани като 10-те най-пиратски телевизионни предавания. „WandaVision“ оглави тазгодишната класация на най-пиратските телевизионни сериали в света. Точно зад поредицата, водена от Елизабет Олсън и Пол Бетани, Локи  и The Witcher на Netflix се появиха на трето място.

Друга продукция на Disney+, „Соколът и зимният войник“, се класира на четвърто място, „Соколино око“ и „Ами ако…?“ завърши първите шест слота от списъка.

Доминирането на Disney+ в списъка за наблюдение на пиратите се основава на присъствието на услугата за стрийминг през последната година. За първи път след края на „Игра на тронове“ той получи шанса да ръководи пиратския часовник. Също така трябва да се помни, че „Мандалорецът“ беше единствената пиратска продукция на Disney+ в списъка, когато дебютира.

Стрийминг услугите Apple TV+ и Amazon Prime Video също имаха съответно „Foundation“ и „Колелото на времето“, някои от най-пиратските предавания за 2021 г. Единственият телевизионен (или кабелен) сериал беше „ Рик и Морти “ на Adult Swim, който беше последен в списъка.

Списъкът се основава на данни, докладвани от публичните зрители на BitTorrent , които представляват само малка част от телевизионното пиратство, и статистически данни от различни източници, включително уебсайта I Know.

TorrentFreak каза в изявлението си: „Нашите изчисления се основават на единични епизоди, което означава, че пакетите от сезони са недостатъчно представени и има сериали в неравностойно положение, излъчвани наведнъж. Според груби изчисления La Casa de Papel на Netflix може да заеме 5-то място. Squid Game също е в топ 10. Ще направим всичко възможно, за да отразим точно това в бъдещите списъци.”

Подобни публикации

 1. Кога и къде ще бъде пусната Хари Потър?
 2. Излезе първият трейлър на дългоочаквания анимационен филм Inside Out 2!
 3. Добри новини за феновете на Шрек: Датата на излизане на Шрек 5 е обявена!
 4. Шестият и седмият филм на Аватар също може да излязат
 5. Новият сериал на Netflix в сряда е най-гледаният сериал за една седмица!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.