Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?izprashtane na golemi failove chrez gmail

Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?

Как да изпращате големи файлове до Gmail без програмиране? Подготвили сме много подробно ръководство за устройства iPhone, iPad, PC и Android. Ето подробностите! За съжаление, изпращането на големи файлове до Gmail не е възможно без прибягване до алтернативни методи. Най-голямата пречка пред изпращането на големи файлове по имейл е, че много услуги, включително услугата за електронна поща на Google, налагат ограничения за размера на файловете.

Следователно изпращането на големи файлове чрез Gmail може да бъде досадно и досадно. Например ограничението за размер на файла в Gmail е 25 MB. И така, какво трябва да се направи, за да се изпращат файлове, по-големи от 25 MB?

Можете да направите това, без да използвате услуги на трети страни. Google интегрира услугите, които предлага онлайн една с друга. Това означава, че можете да използвате услуги като Google Drive, за да изпращате големи файлове от Gmail. Освен това, за да използвате Диск, не ви трябва нищо друго освен акаунта, в който влизате в Gmail.

Какви са стъпките за изпращане на големи файлове в Gmail?

 • Влезте в акаунта си в Gmail.
 • Създайте нов имейл, като щракнете върху бутона „Създаване“.
 • Въведете подробности като имейл адреса на получателя, темата и съобщението.
 • Кликнете върху иконата на Google Drive в долната част.
 • След като щракнете върху иконата на Google Drive, ще се отвори нов прозорец. В новия прозорец, който се отваря, ще се покажат всички файлове, които сте съхранили в Google Drive.
 • Изберете файла, който искате да изпратите от Google Drive. Можете също да изберете да качвате нови файлове.
 • За да качите нови файлове в Google Drive, щракнете върху бутона „Качване“ в горната част.
 • Изберете файла, който искате да изпратите.
 • Щракнете върху бутона „Инсталиране„.
 • Файловете, които качвате, ще бъдат добавени към имейла, който изпращате.
 • Натиснете бутона „Изпрати„.

Прочети Още: Как да изтриете групови имейли в Gmail?

За да изпращате големи файлове чрез Gmail, която е много популярна услуга за електронна поща в цял свят, трябва да следвате някои стъпки в ред. Ако следвате тези стъпки, можете успешно да завършите процеса на изпращане на файл.

За да извършите това действие, първо трябва да влезете в акаунта си в Gmail. След като влезете в акаунта си в популярната услуга за електронна поща, щракнете върху бутона „Създаване“. Ако следвате този процес, ще бъде създаден нов имейл.

След като отворите прозореца за създаване на нов имейл, въведете подробности като имейл адреса на получателя, темата и съобщението. Ще видите икона на Google Drive точно в долната част на прозореца. Докоснете тази икона. Ако извършите това действие, ще се отвори нов прозорец.

В новия прозорец, който се отваря, ще се покажат всички ваши файлове в услугата за съхранение в облак, наречена Google Drive. Изберете файла, който искате да изпратите сред тези файлове. Ако файлът, който искате да изпратите, не е сред въпросните файлове, можете също да качите нов файл.

За този процес трябва да натиснете бутона „Качване“ в горната част, за да качите нови файлове в популярната облачна платформа за съхранение. Изберете файла, който искате да изпратите, и след това щракнете върху бутона „Качване“.

След като завършите този процес, файловете, които качите, ще бъдат добавени към имейла, който изпращате. Накрая натиснете бутона „Изпрати„. Ако следвате този процес, ще изпратите големия файл чрез популярната услуга за електронна поща.

Изпращане на големи файлове в Gmail (Android)

 1. Отворете приложението Gmail.
 2. Докоснете бутона „+“ в долния десен ъгъл на екрана.
 3. Докоснете иконата на кламер в горната част.
 4. Натиснете „Добавяне от Диск“.
 5. Изберете файла, който искате да изпратите от Google Drive.
 6. Изпратете своя имейл, като въведете подробности като получател, тема и съобщение.

Може би се чудите за изпращане на големи файлове чрез приложението за Android на Gmail, услугата за електронна поща, използвана от милиони потребители. Можете да извършите този процес успешно, като следвате няколко стъпки.

Първо отворете приложението Gmail на вашето устройство с операционна система Android. След това натиснете бутона „+“ в долния десен ъгъл на екрана. Ако извършите този процес, ще видите прозореца за създаване на имейл.

Докоснете иконата на кламер в горната част на прозореца. След това изберете „Добавяне от Диск“. Изберете файла, който искате да изпратите чрез популярната услуга за съхранение в облак. Накрая напишете подробности като получател, тема и съобщение и след това следвайте процеса на изпращане на имейл.

Изпращане на големи файлове в Gmail (iPhone/iPad/iOS)

 • Отворете Gmail.
 • Натиснете бутона „Създаване„.
 • Докоснете иконата на кламер.
 • Изберете файла, който искате да изпратите от Диск.
 • Въведете подробности като получател, заглавие на тема и съобщение.
 • Натиснете бутона „Изпрати„.

Можете да изпращате големи файлове много лесно и практически чрез Gmail с вашия iPhone или iPad. За този процес първо отворете приложението за електронна поща. След това щракнете върху бутона „Създаване„, за да отворите прозореца за създаване на имейл.

Натиснете иконата на кламер в прозореца за създаване на имейл. След като завършите този процес, трябва да изберете файла, който искате чрез популярната платформа за съхранение в облак, наречена Google Drive. След като изберете файла, въведете подробности като получател, заглавие на тема и съобщение. Накрая докоснете бутона „Изпращане“.

Неща, които трябва да имате предвид, когато споделяте файлове с Google Drive

 • Проверете дали има достатъчно място за съхранение в Google Drive.
 • Уверете се, че връзката към файла не е скрита.
 • Ако връзката е частна, направете я публично достъпна или достъпна за собственика на имейл адреса.

Има някои моменти, на които трябва да обърнете внимание, когато споделяте файлове с Google Drive, което е една от първите услуги, за които се сещате, когато става въпрос за услуга за съхранение в облак. Проверете дали имате достатъчно място за съхранение във вашия акаунт във въпросната облачна платформа за съхранение.

Трябва да се уверите, че връзката към файла не е скрита. Ако връзката е частна, можете да я направите достъпна за всеки или за собственика на имейл адреса.

В тази статия обяснихме как можете да изпращате големи файлове чрез популярната имейл услуга. Ние също посочихме нещата, които трябва да имате предвид, когато споделяте файлове с Google Drive. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.