Как да изтриете групови имейли в Gmail?kak da iztriete grupovite emaili

Как да изтриете групови имейли в Gmail?

Как да изтрия групови имейли в Gmail? Подготвили сме много подробно ръководство за потребителите, които се интересуват от отговора на този въпрос. Ето всички стъпки, които трябва да предприемете! Gmail ви позволява да изтривате групови имейли по много практичен начин. Така че можете бързо да изтриете няколко имейла без никакви проблеми. И така, Как да изтриете групови имейли в Gmail? В това ръководство обяснихме как се извършва този процес.

Gmail, една от най-предпочитаните услуги за електронна поща, предлага лесна употреба на потребителите благодарение на функциите, които предлага. Услугата, която разделя входящите имейли на раздели като Основни, Социални и Промоционални и по този начин ви позволява да виждате по-лесно важните имейли, също така ви позволява да изчистите имейлите, които са натрупани и които не знаете как да изтриване с едно кликване.

Една електронна пощенска кутия, която не е почиствана дълго време, може да стане разхвърляна. Това може да доведе до това, че не виждате важни имейли. Следователно почистването на електронната пощенска кутия на редовни интервали е от голямо значение. Можете да научите как да изтриете всички имейли в Gmail по-долу.

Прочети Още: Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?

Как да изтрия групов имейл в Gmail?

 1. Влезте в своя имейл акаунт.
 2. Въведете секцията, която искате да изтриете (Входящи, спам, кошче и др.).
 3. Кликнете върху полето за избор под полето за търсене в пощата.
 4. Ако броят на имейлите е твърде голям, ще се появи предупредително съобщение, което гласи „изберете всички x съобщения“.
 5. Изберете всички имейли, като натиснете това предупредително съобщение.
 6. Кликнете върху иконата на кошчето.
 7. След тази стъпка трябва да изчакате известно време. В края на този период вашите имейли ще бъдат изтрити.

Gmail, най-популярната услуга за електронна поща в света , позволява лесно извършване на много операции, включително изпращане на масови имейли. Тези функции включват масово изтриване на имейли. За този процес първо трябва да влезете в акаунта си в Gmail. След като влезете във вашия акаунт, ще ви бъде представен интерфейсът на услугата.

Вижте секцията, която искате да изтриете, като входяща кутия, спам или кошче. Трябва да щракнете върху полето за избор, разположено под полето за търсене в имейлите. Ако броят на имейлите е твърде голям, ще видите предупредително съобщение, което гласи „изберете всички x съобщения“. Изберете всички имейли, като натиснете това предупредително съобщение.

След като изберете всички имейли, трябва да кликнете върху иконата на кошчето. Този процес може да отнеме известно време в зависимост от броя имейли. В края на процеса всички избрани от вас имейли ще бъдат автоматично изтрити. По този начин вашата електронна поща ще бъде почистена. Това гарантира, че няма да пропуснете никакви важни имейли, които пристигат през деня.

Тези, които са любопитни за отговора на въпроса как да изпратят имейл до повече от един човек в Gmail, услугата за електронна поща, често използвана от милиони потребители през деня, могат да получат достъп до ръководството, което сме подготвили от линк по-долу.

Популярната услуга за електронна поща, наречена Gmail, има ограничение за интернет потребителите, които искат да изпращат групови имейли. В Gmail, най-предпочитаната платформа за електронна поща, лимитът за изпращане на групови имейли е зададен на 30.

Има причина да има ограничения за изпращане на групови имейли. Основната причина за това ограничение е, че Google иска да предотврати спам имейли. Това всъщност е предпазна мярка, взета, за да се гарантира безопасността на съществуващите потребители, а не да се гарантира, че потребителите ще имат отрицателен опит.

Какво трябва да се има предвид при изпращане на масов имейл?

 • Трябва да има съгласие на купувачите
 • Купувачите трябва да могат да се отпишат по всяко време
 • Не трябва да се изпращат спам имейли
 • Потребителите не трябва да бъдат подвеждани

Има някои точки, които трябва да имате предвид, когато изпращате масови имейли до най-предпочитаната услуга за електронна поща. Ето нещата, на които трябва да обърнете внимание, когато изпращате групови имейли в Gmail:

Трябва да има разрешение от купувачи

Особено ако изпращате търговска електронна поща, първо трябва да получите разрешението на получателите. Ето защо, преди да изпратите имейл, трябва да помолите получателите да се регистрират или да се абонират за вашия списък с имейли. По този начин ще получите тяхното съгласие.

Купувачите трябва да могат да се отпишат по всяко време

Хората, които се регистрират за вашия имейл списък, трябва да могат да се отпишат по всяко време. За целта трябва да им предложите удобство. Не трябва да се изпращат повече имейли на неабонирани потребители.

Спам имейли не трябва да се изпращат

Имейл акаунтите могат да се разглеждат като врата към домовете на потребителите. Колкото повече се чукат на вратата, толкова по-раздразнен става собственикът на имейл акаунта. Поради тази причина трябва да се избягва честото изпращане на имейли до потребителите.

Потребителите не трябва да бъдат подвеждани

Съдържанието на имейла не трябва да съдържа измамна информация за потребителите и вредни връзки или файлове. Възможно е да направите това неволно. Затова се уверете, че връзките и файловете, които искате да изпратите, са безопасни и информацията е доказано точна.

В тази статия отговорихме на въпроса Как да изтриете групови имейли в Gmail. Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство. Можете да споделите мислите си относно масовото изтриване на имейли в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.