Как да изтриете лични данни от интернет: Mozilla Monitor Plus!mozilla iztrivane na lichni danni

Нов начин за изтриване на вашите изтекли лични данни от интернет: Mozilla Monitor Plus!

Mozilla представи Mozilla Monitor Plus, нов начин за изтриване на вашите лични данни, изтекли в интернет. Ето подробностите! Mozilla пуска инструмент, който може автоматично да проследи злонамерени лица, които следят данните за вашата лична информация и да изчисти изложената ви информация от тях.

Mozilla Monitor Plus разширява услугата Mozilla Monitor (по-рано Firefox Monitor), която ви уведомява, когато вашият имейл адрес е замесен в нарушение на данните.

Как работи Mozilla Monitor Plus?

Тази нова платена услуга, която струва $9 на месец или $107,88 на година, има за цел проактивно да гарантира, че вашата лична информация стои далеч от повече от 190 заплашителни сайта. Mozilla казва, че този брой е два пъти по-висок от нейните конкуренти. Освен това, ако се абонирате, ще можете да получавате сигнали в случай на нарушение на данните.iztrivane na lichni danni ot mozilla
За да видите дали се сблъсквате с подобен проблем, можете да получите безплатно еднократно сканиране, което може да ви покаже дали и къде данните ви са били разкрити.

За да направите това, трябва да се регистрирате за акаунт в Mozilla и да предоставите вашето име, град, дата на раждане и имейл адрес. Mozilla казва, че ще криптира тези данни, което според тях е най-малкото количество информация, необходима за получаване на най-точни резултати.

Инструментът също така ще подчертае информация от „високорискови пробиви на данни“, като номера на социални осигуровки, информация за кредитни карти и банкова информация, и ще предостави съвети как да почистите тези данни. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
  5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.