YouTube обновява потока на началната си страницаyoutube nachalna stranitsa

YouTube обновява потока на началната си страница: Ще използва различни цветове!

YouTube вече предлага на потребителите различен метод за предложения за начална страница. Съответно YouTube препоръчва видеоклипове с цветове. Ето подробностите! YouTube опитва много интересен начин за публикуване на видеоклипове. В това отношение YouTube ще използва поток, организиран по цветове.

„Търсите нещо ново?“ в YouTube за Android. „Създайте видеопоток по цвят и се наслаждавайте на изследването“, предлага картата.

Новият алгоритъм за цвят на YouTube може да не покрива темата на видеоклипа

Опциите се състоят от RGB цветове, съчетани с червено, зелено и синьо. След като изберете един от цветовете, изборът на горния филтър, който вече е персонализиран с вашите интереси, се плъзга към края. Вместо бяло, за подчертаване се използва реален цвят.

Изглежда, че YouTube разглежда миниизображението или може би целия видеоклип, за да определи доминиращия тон. Може би на някои потребители не им е удобно да навигират по този начин.

Като цяло тези нови потоци са малко странни, защото цветовете изобщо не изглеждат свързани с темата на видеото. Освен ако YouTube няма данни и тестове, които казват друго, тази нова функция за откриване на цветове предлага филтриране само въз основа на интензивни цветове.

Изглежда, че филтрите са по-голямо изживяване, достъпно в YouTube Music. И накрая, тази нова опция за персонализиране може да е за потребители на Premium. Доволни ли сте от препоръките за началната страница на YouTube? Виждали ли сте тази нова функция на телефона си? Можете да споделите вашите мисли с нас, като използвате секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.