Как да добавите анкета в Instagram Reels?kak da dobavim anketa v instagram reels

Как да добавите анкета в Instagram Reels?

Знаете ли Как да добавите анкета към съдържанието на барабаните си в Instagram? Освен добавяне на анкети като стикери, Instagram предлага още една опция! Чисто нови функции се добавят към Reels, най-популярният формат за съдържание на Instagram. Анкетите, които първоначално са били поставени в истории, могат да се използват и в съдържанието на Reels. Всъщност наличието на проучване, подобно на това в историята в Reels, не е нова функция.

Много потребители се възползват от тази функция от дълго време. Приложението обаче вече предлага друга опция, когато става въпрос за интегриране на анкети в Reels. След като подготвите съдържанието на Reels, има нова опция за добавяне на анкета непосредствено преди споделяне.

Въпреки че в момента не е активна за всички потребители, функцията за добавяне на анкети към Reels, както в старата, така и в новата версия, успява да привлече вниманието на потребителите на Instagram. Ето стъпките, които трябва да следвате, за да добавите анкети към съдържанието на барабаните си от А до Я!instagram reels anketа

Как да добавите анкета като стикер към Instagram Reels?

Ето какво трябва да направите, за да добавите анкета като „стикер“ към вашето съдържание в Instagram Reels, точно както в историите:

 1. Отворете Instagram и влезте в акаунта си.
 2. Превключете към режим „Създаване“, като натиснете бутона + на началната страница или плъзнете надясно на началната страница.
 3. В секцията „Създаване“ изберете Макари.
 4. След като подготвите съдържанието на Reels, щракнете върху бутона „Усмихнато Лице“ горе вдясно.
 5. В този раздел ви се предоставят различни опции за добавяне на различни елементи като стикери, въпроси, местоположения. Сред тях трябва да изберете анкетата.
 6. След като изберете анкетата, запишете въпроса си в анкетата и опциите, които предлагате на аудиторията, една по една.
 7. След като одобрят и споделят вашето видео, хората, които го гледат, ще могат да гласуват в анкетата на Reels, която сте подготвили.

Какво прави функцията за проучване на Instagram Reels?

Когато използвате тази функция, която помага на повече потребители да взаимодействат с вашите публикации, имате възможност за достъп до данни като хората, които са гласували в анкетата, общия брой гласове и разпределението на гласовете. Това може да се счита за функция, която може да ви бъде полезна по много въпроси, от анализ на целевата аудитория до обратна връзка за вашите продукти и услуги.anketa instagram reels

Как да използвате новата функция за анкета в Instagram Reels?

Тъй като това е нова функция за Instagram Reels, в момента не всички потребители могат да се възползват от тази функция. За да използвате функцията за добавяне на анкети към описанието на Reels, която беше въведена за първи път от производители на съдържание в чужбина, просто следвайте тези стъпки, след като функцията е активирана във вашия акаунт:

 • Подгответе съдържанието на Reels, което искате да споделите в Instagram.
 • В секцията, в която пишете описанието, функцията „Добавяне на анкета“ трябва да е активна, както и опции като „Добавяне на местоположение“, „Бутон за добавяне на съобщение“.
 • Ако все още нямате тази опция, няма нужда да се паникьосвате. Instagram бавно се подготвя да направи тази функция достъпна за всички.
 • Ако можете да видите опцията „Добавяне на анкета“, просто щракнете върху този бутон и попълнете информацията за анкетата, която искате да добавите към вашето съдържание.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.