Как да добавите местоположение в Snapchat?



kak da dobavite mestopolojenie v snapchat

Как да добавите местоположение в Snapchat?

Как да добавите местоположение в Snapchat? Ето какви стъпки трябва да предприемете, за да добавите локация в платформата, която успява да запази популярността си от години!

Snapchat позволява добавяне на местоположение. Освен това този процес може да бъде завършен много лесно. В тази статия ще отговорим на въпроса, зададен от много потребители на социалните медии. Можете да научите как да направите този процес, като разгледате статията, която подготвихме.

Snap Inc. Разработено от Snapchat, то стартира през 2011 г. и скоро придоби огромна популярност по целия свят. Най-популярната функция на платформата, Stories, гарантира, че споделените снимки се изтриват автоматично след 24 часа.

Може да искате да добавите местоположение към снимката си, която споделяте чрез популярното приложение за социални медии. Възможно е да добавите местоположение към публикацията само с няколко стъпки. И така, как да добавите местоположение в Snapchat?

Какви са стъпките за добавяне на местоположение в Snapchat?

  • Влезте в приложението Snapchat.
  • Влезте в акаунта си.
  • Направи снимка.
  • Докоснете иконата на стикера вдясно.
  • Докоснете иконата за местоположение.
  • Изберете местоположение.
  • Местоположението ще бъде добавено към снимката.
  • Можете да преместите стикера за местоположение, където пожелаете.

Ако искате да добавите местоположение към снимка, която искате да споделите в приложението за социални медии, което постигна голям успех, като поддържа популярността си от години, трябва да следвате някои стъпки в ред.

Първо влезте в приложението Snapchat, инсталирано на вашия смартфон. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си с вашата информация за членство. След като влезете в акаунта си, интерфейсът на камерата ще се отвори автоматично. Направете снимка чрез интерфейса на камерата, който се отваря.

След като направите снимка, ще видите различни икони вдясно на екрана. Сред тези икони трябва да докоснете иконата на стикера. Ако следвате тази стъпка, ще попаднете на много стикери, които можете да използвате.

Докоснете иконата за местоположение сред стикерите, които се показват. След като изберете иконата на стикера, ще се отвори прозорец. В прозореца, който се отваря, ще видите различни местоположения, както и полето за търсене. Можете да изберете едно от тези местоположения или да въведете местоположение в полето за търсене.

След като следвате тази стъпка, местоположението автоматично ще бъде добавено към снимката. Можете да го преместите във всяка точка на снимката, като натиснете и задържите стикера за местоположение и го плъзнете. Така можете да определите в коя част на изображението ще бъде разположен стикерът. Въпреки че тази функция може да изглежда проста, тя е доста полезна.

Как да изключите местоположението на Snapchat?

  1. Отворете приложението Snapchat.
  2. Влезте в акаунта си.
  3. Докоснете иконата на Профила.
  4. Вижте страницата с Настройки.
  5. Въведете категорията „Може да вижда моето местоположение“.
  6. Активирайте опцията „Призрачен режим“.

Може да не искате вашите приятели да виждат местоположението ви в Snapchat, който се използва силно от много хора през деня. Популярната социална медийна услуга има функция, наречена „Призрачен режим“ за такава ситуация. И така, какви стъпки трябва да се следват, за да активирате тази функция?

Първо, трябва да отворите приложението Snapchat на вашия смартфон. Ако не сте влезли, ще се изправите пред екрана за вход. Влезте в акаунта си, като въведете информацията си за членство. След като влезете в акаунта си, докоснете иконата на профила в горния ляв ъгъл.

Ако следвате тази стъпка, ще се покаже страницата на профила. Докоснете иконата на зъбно колело, разположена в горния десен ъгъл на страницата, която се отваря. Тази икона отваря страницата с настройки.

На страницата с настройки ще видите няколко категории, включително име, потребителско име, дата на раждане, мобилен номер, имейл, приложения за свързване, двуфакторно удостоверяване и Bitmoji. След като отворите страницата с настройки, влезте в категорията „Може да вижда моето местоположение“.

След като влезете в категорията, активирайте опцията „Ghost Mode“, намираща се в горната част на страницата. Ако активирате тази опция, ще видите три опции. Тези опции са „3 часа“, „24 часа“ и „До изключване“.

Тези опции ви позволяват да зададете колко дълго функцията Ghost Mode ще бъде активна. С други думи, ако изберете опцията за 3 часа, функцията ще се изключи автоматично след третия час. Така че можете да изберете опцията, която искате.

Можете да активирате функцията Ghost Mode, която позволява на вашите приятели да не виждат вашето местоположение, много лесно благодарение на стъпките по-горе. За това трябва да следвате само няколко стъпки.

В тази статия сме обяснили подробно как да добавите местоположение към снимката, която искате да споделите в популярното приложение за социални медии, предпочитано от милиони хора по света. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също така да разгледате публикацията ни за масово изтриване на приятели в Snapchat.

Подобни публикации

  1. Как да отворите Mac DMG файл на Windows?
  2. Как да създадете планирани публикации във Facebook?
  3. Как да стартирате няколко програми едновременно в Windows?
  4. Регистрация в Тиндер
  5. Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.