Как да деблокирате потребител Snapchat?



kak da deblokiram potrebitel snapchat

Как да деблокирате потребител Snapchat

Как да деблокирам потребител Snapchat? Ето какво трябва да направите, за да деблокирате някого, когото сте блокирали в приложението за социални медии!

Snapchat предоставя голямо удобство на потребителите, като позволява процесът на деблокиране да се извърши по практичен начин. И така, какви стъпки трябва да предприемете, за да деблокирате потребител? В тази статия ще отговорим на въпроса, който повечето потребители на социални медии си задават.

Snapchat, който за първи път започна да служи през 2011 г., е популярен по света от години. В приложението за социални медии, където споделените изображения и видеоклипове се изтриват автоматично след известно време, можете да блокирате някои потребители и да ги деблокирате след известно време.

Може да се чудите какви стъпки трябва да предприемете, когато искате да деблокирате потребител, който преди сте блокирали в популярната социална медийна услуга. И така, как да деблокирам Snapchat? Можете да следвате стъпките по-долу за този процес.

Стъпки за деблокиране на Snapchat

  • Отворете приложението Snapchat.
  • Влезте в акаунта си.
  • Натиснете иконата на Профила.
  • Влезте в менюто с Настройки.
  • Вижте категорията „Блокирани“.
  • Докоснете кръста до потребителя, когото искате да деблокирате.
  • Изберете „Да“.

Ако искате да деблокирате на потребител, който сте блокирали преди в приложението за социални медии, което има огромна популярност по целия свят, първо отворете приложението Snapchat, инсталирано на вашия смартфон. Ако не сте влезли, въведете данните си за членство и влезте в акаунта си.

След като влезете в акаунта си, докоснете иконата на профила в ъгъла на екрана. Ако следвате тази стъпка, ще се покаже страницата на профила. Влезте в менюто с настройки, като натиснете иконата на зъбно колело в горната част на страницата, която се отваря.

Отворете категорията „Блокирани“ от менюто „Настройки“. В списъка, който се отваря, ще видите списък с хора, които сте блокирали преди. Докоснете иконата с кръст срещу лицето, което искате да деблокирате от списъка. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец.

Потвърдете операцията, като изберете „Да“ в изскачащия прозорец. Ако искате да блокирате потребител, който сте деблокирали отново след известно време, трябва да влезете в категорията „Моите приятели“ на страницата на профила и след това да натиснете и задръжте потребителското име за известно време.

След извършване на споменатата операция ще се отвори прозорец. Докоснете „Още“ в изскачащия прозорец. Когато направите тази стъпка, ще се появят много опции, включително „Докладване“, „Блокиране“, „Изтриване на чатове“, „Редактиране на име“, „Известия за съобщения“.

Изберете „Блокиране“ от опциите, които се появяват, когато докоснете „Още“. Това ще блокира потребителя и ще бъде добавен към списъка „Блокирани“.

В тази статия обяснихме как да деблокирате човек, който е бил блокиран преди в приложението за социални медии, наречено Snapchat, което е предпочитано от милиони хора по света. Можете да завършите процеса, като следвате стъпките в ръководството, което сме подготвили по ред.

Освен това, ако се чудите как да добавите местоположение в популярното приложение за социални медии , можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса Как да добавите местоположение в Snapchat.

Подобни публикации

  1. Как да отворите Mac DMG файл на Windows?
  2. Как да създадете планирани публикации във Facebook?
  3. Как да стартирате няколко програми едновременно в Windows?
  4. Регистрация в Тиндер
  5. Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.