Как да изключите Google SafeSearch?google tarsachka

Ако вашите търсения с Google не дават никакви резултати, можете да прочетете тази статия. Ако се чудите как да изключите безопасното търсене на Google, можете да разгледате нашата статия.

Google вече е сайт, който много от нас посещават всеки ден. Google е система, която се развива и обновява всеки ден. Особено откакто Google започна да адаптира вашите резултати от търсенето за вас, той се опитва да направи вашето потребителско изживяване по-положително. Ако не можете да видите резултатите от някои търсения с Google на мобилния си телефон или компютър и сте блокирани с безопасно търсене, тази статия може да ви бъде от голяма полза. В останалата част от нашата статия има информация, която ще отговори на потенциалните ви въпроси, като например как да изключите безопасното търсене в Google, как да премахнете безопасното търсене. Изключването на безопасното търсене се различава леко за компютър и мобилни устройства, но като цяло е подобно и просто.

Прочети Още: Новият метод на хакерите преследва потребители на Discord

Как да изключите Google SafeSearch?

  • Отворете Google на телефона си и щракнете върху аватара си или върху 3-те точки в горния десен ъгъл. (Може да се различава от модел до модел.)
  • В раздела, който се отваря, докоснете опцията „Настройки“.
  • На новата страница, която се отваря, въведете там, където пише „Скриване на неподходящи резултати“.
  • В прозореца, който се показва, включете текста до фразата „Филтър за неподходящ резултат“ от включено на изключено.
  • Потърсете в Google думи, които не сте виждали преди. Резултатите ще се покажат пред вас.

Толкова е просто и лесно да изключите безопасното обаждане от телефона. Можете да изключите безопасното обаждане от телефона си, като следвате стъпките по-горе. За да изключите безопасното търсене от компютъра, трябва да отидете в настройките на Google и да поставите отметка на опцията до „Филтър за неподходящи резултати“, точно както на мобилен телефон. Можете свободно да търсите както на мобилния си телефон, така и на компютъра си, както желаете. Ако имате повече от един акаунт в Google, можете да извършите тези операции отделно за всеки от тях.

Какво е Google SafeSearch?

Преди да изключите безопасното търсене, е полезно да подчертаете какво представлява тази функция на Google или не. Безопасно търсене с Google, порнография в резултатите от търсенето, нецензурно съдържание; Разработен за премахване на +18 съдържание като бруталност, кръв и насилие. Ако това съдържание е споменато в резултатите от вашето търсене и вашето безопасно търсене е включено, това съдържание няма да ви бъде показано. Можете да видите такова съдържание, след като изключите безопасното търсене. Ако не искате да виждате такова съдържание, би било по-добре да оставите безопасното търсене включено.

Някои потребители оставят включена функцията за безопасно търсене на Google, за да избегнат неподходящо съдържание. Ако сте привлечени от неподходящо съдържание, по-добре е да активирате безопасното търсене, ако сте на обществено място, където екранът ви може да бъде видян от всички, като например в обществения транспорт, на работа или в училище.

Проблемът с Google SafeSearch не може да се изключи

Какво трябва да направите, ако резултатите от вашето търсене все още са филтрирани или не можете да изключите безопасното търсене, въпреки че прилагате точно методите, които споделихме с вас? Ако управлявате акаунта си сами, можете да включвате и изключвате безопасното търсене, както желаете. Ако имате семейно управляван детски акаунт, само вашите родители могат да променят безопасното търсене. Ако сте влезли с вашия акаунт в Google Workspace for Education, сте под 18 години или сте свързани с учебно заведение от K-12, само вашите администратори могат да включват или изключват безопасното търсене. Тъй като такива акаунти се управляват от други хора, включването и изключването на опцията за безопасно търсене на Google е само действие, което може да се извършва от администратори.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.