Измамниците преследват жертвите си чрез SMS

vnimanie izmamnitsi

Внимание: Измамниците преследват жертвите си чрез SMS

Широкото използване на криптовалути кара измамниците да прибягват до нови методи. Ето метода, който често се среща в последните дни!

Нарастващото разпространение на криптовалутите означава, че измамниците ще могат да достигнат до нова плячка и да създадат нови методи.В този контекст чуваме за много различни методи за измами и много нови жертви у нас. Сега е идентифициран нов метод.

Прочети Още: Как да изключите Google SafeSearch?

Измамниците, които предпочитат SMS като нов метод, търсят начини да хванат в капан много невинни хора. През изминалия период Google издаде много предупреждения за измамници, които успяха да проникнат в смартфони с много вредни приложения.

Измамниците, които не успяха да намерят това, което търсят от злонамерения софтуер в приложенията, този път прибягнаха до метода на SMS. Измамници, които се опитват да привлекат хора в мрежата за измами със съобщения, съдържащи „USDT BBC com“ , могат да получат достъп до вашите данни и да ги използват за злонамерени цели.

На гражданите се съобщава, че имат несъществуващ баланс
По-специално, SMS съобщенията, за които се твърди, че са от финансови сайтове, показват, че имате определена сума на салдо на който и да е финансов сайт и че можете да получите достъп до салдото си, като влезете с информацията, която ви е изпратена . Разбира се, когато влезете в тези сайтове, от вас се иска много информация и по този начин се осъществява достъп до вашите данни.

Ако сте получили подобен SMS, полезно е да го изтриете независимо от това .

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.