Измамниците преследват жертвите си чрез SMSvnimanie izmamnitsi

Внимание: Измамниците преследват жертвите си чрез SMS

Широкото използване на криптовалути кара измамниците да прибягват до нови методи. Ето метода, който често се среща в последните дни!

Нарастващото разпространение на криптовалутите означава, че измамниците ще могат да достигнат до нова плячка и да създадат нови методи.В този контекст чуваме за много различни методи за измами и много нови жертви у нас. Сега е идентифициран нов метод.

Прочети Още: Как да изключите Google SafeSearch?

Измамниците, които предпочитат SMS като нов метод, търсят начини да хванат в капан много невинни хора. През изминалия период Google издаде много предупреждения за измамници, които успяха да проникнат в смартфони с много вредни приложения.

Измамниците, които не успяха да намерят това, което търсят от злонамерения софтуер в приложенията, този път прибягнаха до метода на SMS. Измамници, които се опитват да привлекат хора в мрежата за измами със съобщения, съдържащи „USDT BBC com“ , могат да получат достъп до вашите данни и да ги използват за злонамерени цели.

На гражданите се съобщава, че имат несъществуващ баланс
По-специално, SMS съобщенията, за които се твърди, че са от финансови сайтове, показват, че имате определена сума на салдо на който и да е финансов сайт и че можете да получите достъп до салдото си, като влезете с информацията, която ви е изпратена . Разбира се, когато влезете в тези сайтове, от вас се иска много информация и по този начин се осъществява достъп до вашите данни.

Ако сте получили подобен SMS, полезно е да го изтриете независимо от това .

Подобни публикации

  1. Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!
  2. Youtube се готви да промени интерфейса си!
  3. Spotify подобрява секцията за подкаст
  4. Какво е HeyGen AI?
  5. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.