Как да използвате WhatsApp на iPad?kak se izpolzva whatsapp ipad

Как се използва WhatsApp на iPad?

Как да използвам WhatsApp на iPad? В тази статия ще дадем някои подробности за това как да използвате приложението за незабавни съобщения WhatsApp на iPad. Ако сте закупили нов iPad и сте отишли ​​в App Store и сте потърсили приложението за незабавни съобщения WhatsApp, може да сте забелязали, че приложението не е налично в магазина. И така, възможно ли е да използвате WhatsApp на iPad? В това ръководство ще разгледаме по-отблизо какво можете да направите.

Можем да кажем, че WhatsApp, който е домакин на милиарди потребители по целия свят, вече замени текстовите съобщения. В момента няма iPadOS версия на WhatsApp, но през последните месеци стана ясно, че се разработва и за iPad.

QR кодът ще бъде сканиран, като следвате „WhatsApp Settings => Connected Devices => Connect a Device” и след това приложението може да се използва независимо на iPad, без да е необходимо телефонът да има интернет връзка. Все още не е известно кога ще бъде налична новата версия, но в момента има два различни метода, които можете да приложите. Както знаете, с iPadOS Safari вече се разпознава като настолно устройство, така че можете да сърфирате като на настолно устройство. Въз основа на това можете да използвате WhatsApp чрез WhatsApp Web.

Освен това в App Store има някои клиенти на WhatsApp Web на трети страни и с тези клиенти, които инсталирате като приложения, става възможно да използвате WhatsApp, сякаш влизате в WhatsApp Web. На този етап все още препоръчваме първия метод по-долу за сигурността на вашите лични данни.

Как да използвам WhatsApp на iPad?

 1. Влезте в приложението Safari.
 2. Отидете на уебсайта на уеб услугата WhatsApp.
 3. Влезте в приложението WhatsApp на вашия смартфон.
 4. Влезте в менюто с настройки и натиснете бутона WhatsApp Web.
 5. Сканирайте QR кода на вашия iPad от екрана за QR сканиране, който се появява.
 6. Вече можете да използвате WhatsApp Web на iPad.

Какво е WhatsApp Chat Lock? Как работи?

Разбира се, WhatsApp Web няма да замени нормалното приложение WhatsApp в никакъв случай, но е добър начин да проверявате съобщенията си, когато смартфонът ви е далеч. На този етап остават надеждите ни екипът на разработчиците да предприеме крачка към таблетите.

Като малко напомняне, за да използвате WhatsApp Web, трябва да имате активна интернет връзка на вашия смартфон и таблет. Ако вашият смартфон не е свързан с интернет, не можете да използвате WhatsApp Web. Би било полезно за вас да обърнете внимание на този въпрос.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Кой метод предпочитате да използвате WhatsApp на вашия iPad? Не забравяйте да споделите вашите мнения по темата с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.