Какво е WhatsApp Chat Lock? Как работи?whatsapp lock

Какво е WhatsApp Chat Lock? Как работи?

Какво е WhatsApp Chat Lock? Какви стъпки трябва да изпълня, за да заключа чата? Ето подробностите за новата функция за поверителност на услугата за съобщения!
С функцията WhatsApp Chat Lock значително подобрява поверителността и сигурността. Новата функция, добавена към платформата за незабавни съобщения, прави някои чатове недостъпни за други хора. В тази статия обяснихме какво предлага тази функция и как да я използвате.

Платформата за незабавни съобщения, която продължава да добавя нови функции, за да увеличи максимално поверителността и сигурността на съобщенията, въведе нова функция, наречена Chat Lock. И така, как да заключите чат WhatsApp? Преди да отговорим на този въпрос, нека разгледаме по-подробно какво предлага функцията.

Какво е WhatsApp Chat Lock?

Chat Lock е функция, която ви позволява да заключвате чатове, които не искате никой да вижда. Дори ако други хора се сдобият с вашия смартфон, те няма да имат достъп до чатовете, които сте заключили. Начинът за достъп до тези съобщения е дефинираният от потребителя пръстов отпечатък или парола на устройството.
Как да използвате WhatsApp на iPad?

Чатовете, заключени с помощта на въпросната функция, се намират в секцията „Заключени чатове“ в раздела Чатове. Всички заключени чатове се съхраняват в този раздел. Следователно други хора не могат да отварят тези чатове, дори ако влязат в WhatsApp от вашия телефон.

Когато пристигне ново съобщение от чат, който сте заключили с помощта на новата функция на приложението за незабавни съобщения, визуализацията на съобщението няма да се появи в известието. Както знаете, обикновено е възможно да прочетете съобщението от панела за уведомяване. Фактът, че приложението не показва съобщения в известията, значително подобрява поверителността.

Как да използвам заключване на чат WhatsApp?

 1. Отворете WhatsApp.
 2. Отидете в раздела Чатове.
 3. Вижте чата, който искате да заключите.
 4. Докоснете името на лицето или групата в горната част.
 5. Изберете Заключване на чата под функцията Времеви съобщения.
 6. Активирайте функцията.

WhatsApp добави нова към своите функции за поверителност, като онлайн изключване . Функцията за заключване на чат, която не позволява на други хора да имат достъп до съобщения, също е много практична за използване. За да използвате въпросната функция, първо отворете приложението за незабавни съобщения, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

Влезте в раздела Чатове веднага след отваряне на популярното приложение. В следващата стъпка трябва да видите чат, който искате да заключите. Докоснете името на лицето или групата в горната част на прозореца за чат.

На страницата, която се отваря, изберете функцията „Заключване на чат“ под функцията Времеви съобщения и след това активирайте функцията, като следвате инструкциите на екрана. Когато направите това, в раздела Чатове ще се отвори нов раздел, наречен „Заключени чатове“.

Забележка: Тъй като функцията за заключване на чат току-що започна да се предлага, тя може да не се показва на устройствата на някои потребители. В бъдеще ще бъде достъпен за всички потребители. Ако функцията не се появи, можете да опитате да актуализирате приложението. В тази статия обяснихме какво точно прави функцията за заключване на чат WhatsApp и как да я използвате. Можете лесно да заключите всеки чат, който искате, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
 2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
 3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
 4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
 5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.