Как да изпращате видеоклипове с големи размери?oblak

Как да изпращате голямо видео в WhatsApp, Gmail, Outlook и други? Тези методи ще ви позволят да изпращате дълги видеоклипове без никакви ограничения!

Изпращането на широкоформатни видеоклипове не е толкова просто, колкото изглежда. Платформите за съобщения и доставчиците на имейл, използвани за изпращане на видеоклипове, могат да бъдат прекалено ограничителни в това отношение. Видео, заснето със смартфон, не може да бъде препратено на другата страна, тъй като повечето доставчици на електронна поща ограничават потребителите до само 25 MB размер на файла.

Това не означава, че видеоклипове с големи размери не могат да бъдат споделяни по никакъв начин. Има много методи, които можете да използвате, за да изпращате на приятелите си видеоклипове, които сте изтеглили, заснели или редактирали от някъде.

Прочети Още: Представен е електрически микробус на Volkswagen ID Buzz от 2024 г.!

По-долу разгледахме много подробно тези методи. Можете да изберете един от изброените по-долу методи за изпращане на дълги видеоклипове от Gmail, Outlook и WhatsApp.

Как да изпращам големи / високомерни видеоклипове?

 • Размерът на видеоклиповете може да бъде намален с програми за компресиране на файлове.
 • Предлагат се услуги за съхранение в облак.
 • AirDrop може да бъде предпочитан на iPhone.
 • Приложенията за изпращане на дълги видео са налични за Android.
 • Сайтовете за изпращане на файлове могат да бъдат предпочитани.

Ето методите за изпращане на дълги видеоклипове от Gmail, Outlook и WhatsApp. Разбира се, освен тези комуникационни инструменти, можете да споделяте файлове в много други инструменти. Тъй като тези приложения са най-използвани за комуникация, ние ги показваме като примери.

Ако желаете, нека научим как да прилагаме горните методи подробно по-долу.

1. Намаляване на размера на файла с програми за компресиране на файлове

 • Щракнете с десния бутон върху видеоклипа, който искате да компресирате.
 • Добавете файла към архива.
 • Променете метода на компресиране на „Най-добър“.
 • Създайте архива.

Можете да намалите размера чрез компресиране на големи файлове. Една от най-добрите програми за компресиране на файлове в десктоп среда е WinRAR. Можете да прибягвате до ултра компресия, като добавите видео с голям размер към ZIP файл. След това можете да изпратите ZIP файла, който сте създали, на вашия приятел.

Ако ZIP файлът, който току-що създадете, е голям, все още не можете да го изпратите по имейл или подобни методи. След това можете да се обърнете към другия метод.

2. Използване на услуги за облачно съхранение

Повечето големи доставчици на имейл също предоставят безплатно облачно съхранение на своите потребители. Можете да използвате услуги за съхранение в облак за изпращане на голямо видео, надвишаващо ограничението от 25 MB.

И Gmail, и Outlook предлагат опцията за автоматично качване на вашето видео в съответните им услуги за съхранение в облак, в случай че размерът на файла е твърде голям. Ако използвате услугата за съхранение в облак, получателят ще бъде подканен да изтегли видеото от услугата за съхранение в облак, а не от имейл сървъра. Човекът, на когото изпращате видеоклипа, също може да гледа видеоклипа в облака, без да го изтегля на устройството си.

Услугите за съхранение в облак също имат определен лимит. Google ви дава 15 GB свободно пространство. OneDrive и iCloud, от друга страна, предлагат само 5 GB свободно пространство. Ако имате нужда от повече място, трябва да се абонирате за услугата за съхранение в облак за определена сума.

3. Изпратете дълго видео към iPhone с AirDrop

 • Отидете в Настройки > Общи > AirDrop.
 • Поставете отметка до „Само за контакти“ или „Всички“.
 • Отворете приложението Photos и намерете видеоклипа, който искате да изпратите.
 • Натиснете Споделяне и изберете AirDrop.

Не можете да използвате WhatsApp за изпращане на дълги видеоклипове на iPhone. Прикачените файлове, които могат да се изпращат от приложението WhatsApp, са ограничени до 16 MB. iMessage е малко по-добър в това отношение, той ви позволява да изпращате видеоклипове с голям размер до 100MB на другата страна.

Ако искате да изпратите видеото на друго близко устройство на Apple, най-простият метод е да използвате AirDrop. Няма ограничение за размера на файла и не е необходимо да инсталирате приложения на трети страни. Тази функция е част от iOS. Това е и един от най-добрите начини за прехвърляне на файлове между компютри.

За да включите AirDrop в операционна система iOS, отидете на Настройки > Общи > AirDrop и изберете Само контакти или Всички. След това отворете приложението „Снимки“ и намерете видеоклипа, който искате да публикувате. Натиснете иконата „Споделяне“ и изберете AirDrop , за да започнете прехвърлянето .

Ако трябва да изпратите големия си видео файл на устройство, което не е на Apple или устройство, което не е в близост, най-доброто решение е да използвате доставчик на облачно съхранение. App Store има популярни облачни услуги като Dropbox, Google Drive и OneDrive.

4. Използване на приложения за дълго видео публикуване на Android

 • WeTransfer
 • куршум
 • Изпращайте навсякъде

За съжаление няма алтернатива на AirDrop, която идва с операционната система Android. На устройства с операционна система Android изпращането на големи файлове може да се извършва само с помощта на услуги за съхранение в облак или безплатни приложения.

Направихме няколко предложения за безплатно прехвърляне на файлове с голям размер. Безплатните приложения, които сме съставили за вас, са както следва:

1. WeTransfer

Можете да проверите това приложение, наречено WeTransfer, за да изпращате безплатно видеоклипове под 2 GB.

2. Pushbullet

Можете да закупите безплатната версия на Pushbullet за изпращане на файлове до 25MB и Pro версията за $40 за изпращане на файлове до 1GB.

3. Изпращане навсякъде

Send Anywhere е вероятно едно от малкото приложения за изпращане на големи файлове на Android, които могат да се конкурират с AirDrop. С помощта на това приложение можете да изпращате видеоклипове до 50 GB на всеки, който искате, и всички изпратени файлове са криптирани.

4. Файлова поща

Filemail , който има успешен потребителски интерфейс, позволява прехвърлянето на големи файлове по много лесен и практичен начин. Можете да изпращате файлове до 5 GB без регистрация чрез приложението.

Платената версия предлага някои предимства. Сред тези предимства са много функции, включително поне 1 TB място за съхранение и неограничен размер на файла.

5. Sendy

Sendy , който е много лесен за използване, дава възможност за изпращане на файлове до 10 GB безплатно. Прехвърлените файлове са защитени с технология за криптиране. За изтегляне на прехвърления файл не е необходима регистрация.

6. Tresorit

Tresorit, който привлича вниманието със своята технология за криптиране от край до край , позволява на потребителите да споделят файлове сигурно. В приложението има и функция за двуфакторно удостоверяване, което прави споделянето на файлове много лесно.

5. Сайтовете за публикуване на файлове могат да бъдат предпочитани

 • Прехвърлете сега
 • Изпрати GB
 • TransferXL
 • JumboMail

1. Прехвърлете сега

Можете да изпращате файлове до 5 GB без да плащате такса на сайта, наречен TransferNow , който има две различни версии, безплатна и платена . Сигурният HTTPS трансфер е достъпен и в безплатната версия, която включва поддръжка за криптирана защита. Платената версия има предимства като 50 GB размер на файла и 1 TB място за съхранение.

2. Изпратете GB

SendGB , който позволява безплатно изпращане на файлове до 5 GB , има успешен потребителски интерфейс. За този процес първо трябва да качите файла на уебсайта. След това трябва да въведете своя имейл адрес, имейл адреса на лицето, на което искате да изпратите файла, периода на съхранение и по желание парола.

3. Smash

В Smash , който има много лесна употреба, можете или да плъзнете и пуснете файла, или да щракнете върху логото на Smash на сайта, за да го качите. Безплатната версия няма ограничения за размера на файла, но ако размерът надвишава 2GB, можете да изчакате на опашка. Това означава, че процесът на подаване на файла ще отнеме известно време.

4. TransferXL

TransferXl , който позволява на компютърните потребители да изпращат големи файлове, има ограничение за размера на файла от 5 GB в безплатната версия. С други думи, можете да изпращате файлове до 5 GB, без да плащате никаква такса. Освен това сайтът има дневен лимит за изпращане на файлове от общо 10 GB.

5. JumboMail

Има две различни версии на JumboMail, безплатна и платена. Безплатната версия на JumboMail има ограничение за размера на файла от 2 GB. Тази сума достига до 20 GB в платената версия. В допълнение към размера на файла, платената версия има много други предимства.

В тази статия сме обяснили методите, които правят възможно изпращането на широкоформатни видеоклипове. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.