Как да изтеглите YouTube Shorts видеоклипове?kak da izteglim youtube shorts

Как да изтеглите YouTube Shorts видеоклипове?

За хората, които искат да изтеглят YouTube Shorts, отговорихме на въпроса как да изтеглят кратки видеоклипове от YouTube. Ето стъпките, които трябва да следвате!

YouTube Shorts не позволява директно изтегляне в безплатната версия. Ето защо много хора се чудят как да изтеглят кратки видеоклипове от YouTube. В статията, която подготвихме, ще отговорим на въпроса, който е любопитен.

YouTube, най-популярната платформа за споделяне на видео в света, има много функции. Сред тези функции са Shorts. Функцията, която беше представена за първи път през септември 2020 г., позволява на потребителите да споделят кратки видеоклипове.

Разгледай Още: Как да премахнете рекламите на uTorrent?

Как да изтеглите късите видеоклипове от Youtube?

Инструментите за редактиране на платформата позволяват видеоклиповете да бъдат представяни по забавен начин. Използвайки тази функция, различни видеоклипове се споделят от много хора през целия ден. Някои потребители може да искат да изтеглят видеоклиповете, които харесват, на своето устройство.

В YouTube няма инструмент, който да позволява изтеглянето на кратки видеоклипове. Толкова много хора се чудят какви стъпки да предприемат, за да изтеглят кратки видеоклипове. В тази статия сме обяснили как да извършим този процес.

Как да изтеглите YouTube Shorts?

 1. Отворете видеоклипа, който искате да изтеглите.
 2. Копирайте линка на видеото.
 3. Посетете сайта Savefrom.
 4. Поставете връзката в полето.
 5. Задайте разделителна способност и формат.
 6. Натиснете бутона „Изтегляне“.

YouTube Premium позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове, споделени чрез услугата, но безплатната версия няма такъв инструмент. За да научите за плана, за който можете да се абонирате, като плащате определена месечна такса, можете да прегледате статията, в която отговорихме на много въпроси, включително въпроса какво е YouTube Premium.

Има много онлайн услуги, които можете да използвате за изтегляне на кратки видеоклипове в YouTube, който се използва от голям брой хора по целия свят. Благодарение на тези услуги можете да изтеглите видеоклиповете, които искате, без да е необходимо да изтегляте каквато и да е програма.

Посетете Savefrom, което позволява YouTube Shorts да бъдат изтеглени след копиране на връзката към видеоклипа. След като отворите сайта, ще видите поле в средата на екрана. Поставете копираната връзка в това поле. Ако следвате тази стъпка, в долната част на плочката ще се отвори нов раздел.

В секцията, която се отваря, щракнете върху бутона, разположен вдясно от бутона „Изтегляне“. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори нов прозорец. В прозореца, който се отваря, ще видите различни разделителни способности и видео формати. Изберете този, който ви подхожда най-добре от тях и след това натиснете бутона „Изтегляне“.

Когато щракнете върху въпросния бутон, изтеглянето ще започне. Времето за изтегляне може да варира в зависимост от скоростта на вашата интернет връзка, но видеоклиповете не са много големи, защото са кратки. Това гарантира, че няма да се налага да чакате твърде дълго, за да завърши процесът.

В ръководството, което подготвихме, предпочетохме популярна услуга, наречена Savefrom. Можете да използвате тази услуга или услуги като 10downloader и Shortsnoob. Така че изборът зависи изцяло от вас. Стъпките във въпросните услуги са подобни.

Първо вижте краткото видео, което искате да изтеглите на вашето устройство. След това копирайте връзката към видеоклипа. Ако сте посетили сайта YouTube с уеб браузър, можете да се свържете с лентата с инструменти в горната част на екрана.

Подобни публикации

 1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
 2. Как да сканирам QR код на WeChat?
 3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.