Как да премахнете рекламите на uTorrent?premahvane i zabranyavane na reklami utorrent

Как да забраните рекламите на uTorrent?

Подготвили сме ръководство за компютърни потребители, които се чудят какви са стъпките за премахване на реклами в uTorrent. Ето стъпките, които трябва да следвате!

Как да премахна uTorrent реклами ? Възможно е да премахнете рекламите в uTorrent, което е една от първите услуги, които идват на ум при споменаване на торент програма. За целта трябва само да следвате някои стъпки в ред. В тази статия ще отговорим на въпроса, който много хора си задават въпроса.

Разгледай Още: Идват генетично модифицирани растения

uTorrent е сред най-добрите торент програми, предпочитани от потребители, които искат да изтеглят файлове чрез торент от много години. Въпреки това, рекламите в програмата, които се увеличават напоследък, са доста обезпокоителни и има неща, които можете да направите, за да преодолеете тези реклами.

Посочили сме кои стъпки трябва да изпълните по ред и ако следвате тези стъпки правилно, можете да премахнете рекламите в програмата и да продължите да използвате програмата без реклами.

Какви са стъпките за премахване на реклами в uTorrent?

 • Отворете uTorrent.
 • Влезте в менюто с опции.
 • Кликнете върху Предпочитания.
 • Влезте в раздела Разширени.
 • Въведете left_rail_offer в секцията за филтър.
 • Променете частта Стойност на „False“.
 • Въведете sponsored_torrent_offer в секцията за филтър.
 • Променете частта Стойност на „False“.
 • Въведете show_plus в секцията за филтър.
 • Изберете отново „False“.
 • Въведете enable_pulse в секцията за филтър.
 • Изберете опцията „Невярно“.
 • Въведете show_notorrents в полето за филтър.
 • Кликнете върху „Невярно“.
 • Въведете offer_autoexec в полето за филтър.
 • Кликнете върху „Невярно“.
 • Натиснете бутона „OK“.
 • Щракнете с десния бутон върху иконата на програмата в долния десен ъгъл.
 • Изберете опцията „Изход“.
 • Отворете отново програмата.

По-горе обяснихме как можете да премахнете рекламите в популярната торент програма. Обяснили сме подробно с изображения за хора, които имат проблеми при прилагането на тези стъпки. Можете да научите как да прилагате стъпките по ред, като разглеждате изображенията.

Ако нямате инсталирана програма uTorrent на вашия компютър, можете да кликнете върху връзката по-горе. Когато следвате тази стъпка, ще се отвори нова страница. Кликнете върху бутона „Изтегляне“ на страницата, която се отваря. След като изтеглянето приключи, можете да инсталирате програмата на вашия компютър и да продължите към фазата на премахване на реклами.

Когато отворите главния екран след инсталиране на програмата, ще видите изображение като това по-долу. Обръщам внимание на рекламните зони в долната лява част и в горната част.

След като щракнете върху бутона „ Опции “ на главния екран на uTorrent, ще видите раздела „ Предпочитания “. Продължаваме, като влезем в това меню.

В долния ляв ъгъл на секцията Предпочитания има секцията „ Разширени “ и ние продължаваме, като щракваме върху тази секция. На този етап трябва да се появи списък.

Забележка: Следващите стъпки от тук трябва да се следват внимателно. Ако направите грешна промяна, вашата програма uTorrent може да стане неизползваема.

Първо, пишем “ left_rail_offer ” в секцията “ Filter :” в горния десен ъгъл и щракваме върху стойността в долния панел и я променяме на “ False ” от опциите в долната част. Ако „ False “ вече е избрано в този раздел, не е необходимо да правите промени.

Сега продължаваме, като напишем “ sponsored_torrent_offer ” в секцията за филтриране . Продължаваме, като променяме новата стойност, която се появява като „ False “.

Забележка: Следващите стъпки не са задължителни, но можете да продължите, като следвате стъпките по-долу, за да предотвратите допълнителни реклами, които ще се показват на малки места.

Този път пишем “ show_plus ” в секцията за филтър и продължаваме да използваме опцията “ false ” по същия начин .

В следващата ни стъпка заместваме опцията “ enable_pulse “ с опцията “ False „.

Стигнахме до последните ни две стъпки и сега променяме филтърната част, като казваме „ show_notorrents ” и го променяме на „ false ”.

Опцията “ offer_autoexec „, която ще използваме в последната ни стъпка, вероятно ще дойде с избрано за вас “ false „, но ако не е избрано, ние ще прекратим процеса, като изберем стойността „false“.

Сега можем да се уверим, че нашите предпочитания са приложени, като щракнете върху бутона „ OK “ в раздела Предпочитания . В този момент обаче рекламите може да не са премахнати веднага. За целта стигаме до диспечера на задачите в долния десен ъгъл на нашия компютър и щракваме с десния бутон върху иконата на uTorrent и използваме опцията „ Изход “.

Когато отворите отново uTorrent, трябва да видите чист начален екран на uTorrent като този по-долу. Ако една или повече от рекламите се появят отново, предлагам ви да прегледате отново стъпките, за да видите дали трябва да направите всичко както трябва.

В тази статия обяснихме как да изключите рекламите на uTorrent. Вярвам, че когато използвате uTorrent без реклами, ще имате приятно изживяване, тъй като нямате възможност да срещнете нещо, което да ви безпокои. Можете също така да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса какви са настройките за ускоряване на uTorrent .

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.